Barbaros Parkı Çocuklar ve Aileler İçin Hazır

Barbaros Parkı Çocuklar ve Aileler İçin Hazır
  • 30 Haziran 2020 11:16

Menderes Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’ne yeni park kazandırıldı.

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Barbaros Mahallesi’nde yapımı süren park tamamlanarak hizmete açıldı. Çocukların ve ailelerin keyifle zaman geçirebileceği park vatandaşlardan da tam not aldı.

Her şey düşünüldü

1347 metrekare alan üzerine projelendirilen Barbaros Parkı, 636 metrekare yeşil alandan oluşuyor. Proje kapsamında çocuk oyun alanları, fitness aletleri, oturma alanları da parkta yer alıyor.

En iyiyi sunmaya devam

Sosyal yaşam alanlarını Menderes’e kazandırmak için aşkla çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Hem çocuklarımızın hem de ailelerin keyifle vakit geçirebilecekleri alanları ilçemize kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Menderes’imize en iyiyi sunmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar kapsamında Barbaros Mahallemiz’e yeni parkımızı kazandırdık. İlçemizin her noktasına hizmet götürmeye, vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yeni parkımız ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Barbaros Parkı Çocuklar ve Aileler İçin HazırBarbaros Parkı Çocuklar ve Aileler İçin Hazır

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka Belediyesi’nden Kütüphane Haftası’na özel söyleşi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.