Balçova’nın yardım malzemeleri Malatya’ya ulaştı

Balçova’nın yardım malzemeleri Malatya’ya ulaştı
  • 31 Ocak 2020 10:59

Elazığ ve Malatya’da 41 vatandaşımızın ölümü çok sayıda vatandaşın yaralanmasına neden olan depremin ardından tüm Türkiye’den bölgeye destek eli uzandı. Balçova Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyası ile toplanan malzemeler de bölgeye ulaştı.

Balçova’da vatandaşların depremin hemen ardından çok kısa bir sürede topladığı ve içinde battaniye, kıyafet, çocuk bezi olan 1 Tır yardım malzemesi Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve Belediye Meclis Üyeleri’nin öncülüğünde Malatya’nın Hekimhan İlçesi’ne ulaştırıldı. Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ tarafından karşılanan Balçova Heyetine, depremin ardından yaşanan gelişmeler ile ilgili bilgi verildi.

Toplanan yardım malzemelerinin vatandaşlara dağıtılmasına da refakat eden Balçova Heyeti, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Depremin ardından Bölgedeki kardeşlerimizin bu çetin kış şartlarında yaşadığı zorlukları tüm Türkiye yüreğinde hissetti. Balçova Halkı’da bu acıyı paylaşmak ve buradaki vatandaşlarımıza destek olmak için elele verdi. Ülkemizin bir daha böyle acılar yaşamamasını diliyorum” diye konuştu.

Balçova’nın yardım malzemeleri Malatya’ya ulaştı Balçova’nın yardım malzemeleri Malatya’ya ulaştı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.