Bakanlık’tan Stat Açıklaması

Bakanlık’tan Stat Açıklaması
  • 9 Ocak 2016 14:28

Antalya Belek’te Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin düzenlediği Toros Zirvesi’ne katılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, İzmir’de yapımı yılan hikayesine dönen statlar için açıklama yaptı.

Özçelik, “İzmir’de ihalesi yapılan Karşıyaka ve Göztepe statlarıyla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı davalar var. Davaların nihai olarak sonuçlanmasını bekliyoruz. Ancak statları mutlaka yapacağız. Yıkımı tamamlanan Alsancak Stadı’nın yerine de stat inşa edeceğiz. Arazide payı olan İzmir Büyükşehir Belediyesi bu payı vermek için projeyi görmek istedi. Bizim projemiz hazır, devri bekliyoruz” dedi.

Karşıyaka ve Göztepe’ye yapılacak statların ihalesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı dava üzerine iptal edilmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 11 Ocak Pazartesi günü düzenlenecek meclis toplantısında Alsancak Stadı’ndaki paylarını bakanlığa bedelsiz devredeceklerini açıklamıştı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menemen Çocuk Köyü’ne rekor ziyaretçi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.