Ayakkabıcılara belediye desteği

Ayakkabıcılara belediye desteği
  • 2 Kasım 2017 10:37

Bornova Belediyesi ile İzmir Ayakkabıcılar Odası’nın işbirliğiyle Ayakkabıcılar Sitesi’ndeki çöp sorunu çözüldü. Eskiden üreticilerin atıklarını atmak için kullandığı alan otopark olarak kullanılmak üzere yeniden düzenlenirken, atıklar için daha hijyenik ve düzenli bir toplama alanı oluşturuluyor. İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata, ayakkabı üreticilerinin öneri ve taleplerini dinlemek için ziyarete gelen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya katkıları için teşekkür etti.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir Ayakkabı İmalatçıları Satıcıları ve Tamircileri Odası’nı ziyaret etti. Işıkkent’teki Ayakkabıcılar Sitesi’ndeki ziyarette üreticilerle biraraya gelen Başkan Atila, ayakkabı imalatçılarının talep ve beklentilerini dinledi. Ortak akıl ilkesi çerçevesinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata, Başkan Atila’ya yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti. Ata, Başkan Atila’yı her aradıklarında telefonunu açtığını ve ayakkabı üreticilerinin sorunlarının çözülmesi noktasında imkanlar ölçüsünde destek verdiğini belirtti.

Ayakkabıcılar Sitesi içindeki çöp alanının otopark olarak düzenlenmesinde verilen desteğin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata, “Bornova Belediyesi ile yaptığımız protokol kapsamında Sitemizin içindeki çöp alanı 650 araçlık bir otopark haline getiriliyor. Önceden bu alan çirkin bir görüntü oluştuyordu. Bu kötü durumdan Ayakkabıcılar Odası’nı kurtarmayı hedefledik. Bu alanı yakın zamanda etrafı yeşillendirilmiş bir otopark haline getireceğiz. Şu anda kaldırım çalışmaları bitti, temizlik çalışmalarına başladık. Yeşillendirme çalışmaları devam ediyor. Yakın zamanda da içerideki çöp problemini ortadan kaldırmış olacağız” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’nın sanayi kenti kimliğiyle üretimde ön plana çıktığını söyleyerek, “Ayakkabıcılar Sitesi’ndeki üreticilerimiz de sadece İzmir’e değil Türkiye ve hatta Dünya’nın pek çok ülkesine ürettiği ayakkabıları gönderen bir konumda. Bu önemli üretimi yapan ayakkabı üreticilerimize destek olmak bizim için büyük mutluluk. Bornova’da tüm kesimlerle biraraya gelip sorunlarını çözmek için ortak akıl çerçevesinde biraraya geliyoruz. Bundan sonra da böyle yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.