Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takım Oyuncusu Bergamalı Rüstem Kurhan’a memleketinde ödül

Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takım Oyuncusu Bergamalı Rüstem Kurhan’a memleketinde ödül
  • 3 Kasım 2021 06:23

Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takım Oyuncusu Rüstem Kurhan’a Bergama Belediye Meclisi tarafından başarılarından dolayı ödül verildi. Ödülü Belediye Başkanı Hakan Koştu, Kasım Ayı Meclis Toplantısı ardından dilek ve temenniler bölümünde takdim etti.

Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı Ekim ayı meclis tutanaklarının okunması ve ibrası ile başlandı. Daha sonra başkanlıktan ve komisyonlardan gelen evrakların görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde Milli Sporcu Bergamalı Rüstem Kurhan’a belediye meclisi tarafından başarıları ve azminden dolayı kararlaştırılan tam altın ödülü, Başkan Hakan Koştu tarafından verildi.Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takım Oyuncusu Bergamalı Rüstem Kurhan’a memleketinde ödül

BAŞKAN KOŞTU, “MİLLİ SPORCUMUZ RÜSTEM KURHAN’I VE AİLESİNİ TEBRİK EDİYORUM”

Belediye meclisinin dilek ve temenniler bölümünde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Avrupa Şampiyonu olarak göğsümüzü kabartan Ampute Futbol Milli Takımı’nda oynayan hemşehrimiz Rüstem Kurhan’ı azmi ve başarısı için kutluyorum. Ailesine de Rüstem evladımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takım Oyuncusu Bergamalı Rüstem Kurhan’a memleketinde ödül
Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay: Köy Enstitüleri benim için aydınlık demek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.