AVM Yerine Fuar İzmir’i Tercih Ettiler

AVM Yerine Fuar İzmir’i Tercih Ettiler
  • 15 Şubat 2016 10:00

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz Mart ayında hizmete açılan Fuar İzmir, ziyaretçi rekorunu Agroexpo Eurasia Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda kırdı. 11-14 Şubat tarihleri arasında Orion Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar, geçtiğimiz yıl Kültürpark’ta ayrılan alanın iki katı büyüklüğünde hollerde çok daha büyük bir ilgi görürken, geçen yıl 198 bin olan ziyaretçi sayısı da çeyrek milyon sınırına ulaştı.

AVM Yerine Fuar İzmir'i Tercih Ettiler

4 gün boyunca özellikle üreticilerin büyük ilgi gösterdiği Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na hafta sonunda İzmirliler de akın etti. Ziyaretçiler arasında yer alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, stantları dolaşarak katılımcı firma temsilcileri ve üreticilerle sohbet etti. Başkan Kocaoğlu, üreticilerin Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na büyük il gisini, sektörün İzmir’deki performansını göstermesi açısından önemli bulduğunu söyledi.

AVM Yerine Fuar İzmir'i Tercih Ettiler

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç tasarımcılara ödüllerini Başkan Cemil Tugay verdi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.