Atila Sertel’den Meclis’in 100’ncü yılına özel hatıra para önerisi

Atila Sertel’den Meclis’in 100’ncü yılına özel hatıra para önerisi
  • 24 Nisan 2020 13:29

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’ncü kuruluş yıldönümüne özel “Hatıra Parası” basılması önerisinde bulundu. Meclis Başkanı Mustafa Şentop’a çağrıda bulunan Sertel, gerekli girişimlerin yapılarak TBMM 100’ncü yıl hatıra parasının basılarak gelecek kuşaklara aktarılması gerektiğini söyledi.

Geçmişte FETÖ’cülerin düzenlediği “Türkçe Olimpiyatları”nın 10’ncu yılı için hatıra para basıldığını anımsatan Sertel, “FETÖ’cülerin etkinlikleri için hatıra parası basıp piyasaya milyonlarca sürenler; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin 100’üncü yılı ‘Hatıra parası’ basmayı niye düşünmediler? Veyahut düşündüler de işlerine mi gelmedi? Düşünerek, bilerek basmadılarsa 100 bin kere yazıklar olsun. Düşünmedilerse de vakit geç değil. Meclis Başkanlığı’nın girişimleriyle Merkez Bankası derhal harekete geçmeli ve Gazi Meclis’imizin yüzüncü yılı için hatıra para basılmalıdır. Bunu geçmişte FETÖ için yapanlar Türk milletinden, Gazi Meclis’imizden esirgemesinler” dedi.Atila Sertel’den Meclis’in 100’ncü yılına özel hatıra para önerisi

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.