Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz

 Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz
  • 10 Kasım 2020 11:49

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82. Yıldönümü münasebetiyle Bergama’da düzenlenen anma programında Atatürk rahmet ve minnetle anıldı.

Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen anma törenine Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Murat Sağlık, protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk sunumuyla başlayan anma töreni, saat 09.05’te siren sesleri eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Anma programında günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri tarafından 10 Kasım içerikli kompozisyon ve şiirlerin okunması ile devam etti. Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz

BAŞKAN KOŞTU; “TÜRKİYE CUMHURİYETİ ATATÜRK’ÜN AZİZ HATIRASIDIR”

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, Atatürk’ü bir kez daha saygı, rahmet ve minnetle andıklarını belirtti. Başkan Koştu yaptığı açıklamasında, “Milletiyle bir olup bağımsızlık ve özgürlük meşalesini ateşleyen Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, gazinin bize hediye ettiği aziz hatıradır. Bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyorum” dedi.  Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyoruz

Bu haber ilgini çekebilir ->  TÜM YEREL-SEN, BAŞKAN SANİYE BORA FIÇI’YI TEBRİK ETTİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.