Atatürk yazısının üstü karalandı; “APO” yazıldı

Atatürk yazısının üstü karalandı; “APO” yazıldı
  • 17 Eylül 2016 11:59

Karabağlar ilçesindeki Kadın Hakları Parkı’nda bulunan heykel, bakımsızlık nedeniyle sıradan bir taş görünümüne büründü. Heykelin kaidesi üzerine yazılan yazılar ve farklı noktaları kırılmış heykelin onarılmaması ve kaidesi üzerine yazılan yazıların temizlenmemesi çevre halkından tepki görüyor. Bölge sakinleri bu sahipsizlik nedeniyl Karabağlar Belediyesi’ne çok tepkili.

İzmir’in en büyük ilçesi olan Karabağlar’ın Yeşilyurt Bölgesi’nde yer alan Tahsin Yazıcı Mahallesi’neki Kadın Hakları Parkı’nın durumu iç acıtıyor. Bakımsızlığı bir yana parkın ortasında bulunan heykelin bazı yerleri kırılmış sıradan bir taş görünümüne bürünmüş, üzerinde yer alan “Türk Kadını ulu önder M. Kemal Atatürk’e minnettardır” yazılı kaide de boyama tahtasına dönmüş.  Parkın bakımsızlığı ve korunamaması nedeniyle vatandaşlar da yararlanamaz duruma gelmiş.

“Bu Halde Kalacaksa Parkı Kaldır Başkan”

Parkın bu içler acısı hali ve ve alkol alanların meskeni haline dönmesi üzerine harekete geçen mahalle halkı defalarca Karabağlar Belediyesi’ne konuyu iletmesine rağmen duruma müdahale edilmemiş olması vatandaşı isyan noktasına getirmiş. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na kızgın olan ve tepkilerini sert dille getiren mahalle sakinleri; “Yeşil alan eksikliği ve bu bölgede bir oark yapılması isteğimiz geçmiş dönemdeki belediye başkanı tarafından karşılık vuldu ve burada bir park açıldı. Parkın bazı müdavimleri nedeniyle parkı bırakın kullanmayı buradan geçmeye çekinir olduk. Böyle bakımsız, kirli bir parka kim gelmek ister ki? Burdan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na sesleniyoruz. Parkı korumayacaksanız, Ulu önderimiz Mustafa Kenal Atatürk ismini her defasında karalatacaksanız parkı kapatın heykeli de kaidesini de söküp götürün. En azından burası bazı tiplerin yatağı halinden sizde hizmet etmekten kurtulursunuz!” diyerek tepkilerini dile getirdi.

İŞTE O SKANDAL FOTOĞRAFLAR

Atatürk yazısının üstü karalandı; "APO" yazıldı

Atatürk yazısının üstü karalandı; "APO" yazıldı

Kaynak; Medya Ege

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menemen Çocuk Köyü’ne rekor ziyaretçi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.