Atatürk Havalimanın da Patlama

Atatürk Havalimanın da Patlama
  • 28 Haziran 2016 22:30

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan gelen son dakika haberlkerine göre dış hatlar terminalinde akşam saat 22.00 sıralarında  kontrol noktalarında eş zamanlı olarak gerçekleşti. İddia göre şüpheli bir kişi polis tarafından fark edildi ve ardından silahlı çatışma yaşandı. Canlı bomba olduğu belirtilen kişinin, bu sırada kendini patlattığı belirtildi. Polis ekiplerinin dikkati sayesinde olası bir facianın da engellendiği kaydedildi. Patlamada yaralananlar arasında havalimanında görevli polislerin olduğu ifade edildi.

Atatürk Havalimanın da Patlama
BAKAN BEKİR BOZDAĞ’DAN AÇIKLAMA
Patlamayla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ilk belirlemelere göre 10 polisin şehit olduğunu söyledi. Saldırıyla ilgili detaylara da değinen Bozdağ, saldırganın elindeki kalaşnikof ile alanda ateş açtığı ve sonra da üzerindeki bomba düzeneğini patlattığını ifade etti.
Patlama sonrası havalimanına giriş ve çıkışların yasaklandığı belirtildi.
KRİZ MASASI TALİMATI

Atatürk Havalima’nında yaşanan patlama sonrasında Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri bakanı Efkan Ala ve İstanbul Valisi Vasip Şahin’i arayarak gelişmeler hakkında bilgi aldı. Yıldırım, konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı bünyesinde kriz masası oluşturulması talimatını verdi.

Kaynak;Sözcü

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.