Ata’nın çocukları satranç turnuvasında buluştu

Ata’nın çocukları satranç turnuvasında buluştu
  • 25 Kasım 2019 10:04

Karabağlar Belediyesi’nin Öğretmenler Günü kapsamında düzenlediği etkinliğe 200’e yakın sporcu katıldı.

Karabağlar Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilciliği’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bu yıl 8’incisini düzenlediği ‘Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası’ sona erdi. 2 gün süren turnuvaya yaklaşık 200’e yakın sporcu katıldı.

Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri’ndeki turnuva, 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 14 yaş ve altı olmak üzere 3 ayrı kategoride gerçekleştirildi. Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, meclis üyeleri, satranç federasyonu yetkilileri, Kent Konseyi Başkanı Seniye Nazik Işık ve mahalle muhtarı tarafından verildi.

Ödül töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, turnuvaya katılan tüm sporcuları kutladı. Başöğretmen Atatürk Satranç Turnuvası’nın 8’incisini düzenlediklerinin altını çizen Başkan Selvitopu, “Turnuvamız her yıl daha büyük ilgi görüyor. Burada hedef çocuklarımızı geleceğe hazırlamak, onları bilgilendirerek daha güçlü kılmak. Gelecek onlarındır. Tabii bu turnuva onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz adına düzenleniyor. Ben bütün öğretmenlerimizin de gününü kutluyorum. Bizi yetiştiren öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. 8 yaş ve altı kategorisinde 1. Doruk Taşdemir, 2. Ali Güney Can ve 3’cü Mehmet Efe Akın, 10 yaş ve altı kategorisinde 1.Göktan Can Kara, 2. Mert Can Seviğ ve 3. Ata Kolat, 14 yaş ve altı kategorisinde ise 1. Arda Çamlar, 2. Mert Ceyhan ve 3. Selçuk Emre Çolak oldu. Turnuvada dereceye giren sporcular kupa, madalya ve altınla ödüllendirildi. Ayrıca 3 kategoride de ilk 3’e giren kız sporculara ve tüm yaş kategorisinde ilk 10’a giren sporculara da madalyaları verildi.

Başkan Selvitopu ayrıca,Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Mustafa Ulusoy, yöneticiler ve hakemlere teşekkür ederek günün anısına onlara kitap armağan etti. Turnuva, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Ata’nın çocukları satranç turnuvasında buluştu Ata’nın çocukları satranç turnuvasında buluştu Ata’nın çocukları satranç turnuvasında buluştu

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Önal, haftanın ilk mesaisine şantiyelerden başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.