Arda: “Dededen toruna bir yolculuk oldu”

Arda: “Dededen toruna bir yolculuk oldu”
  • 4 Şubat 2019 15:36

CHP’de yerel seçim çalışmaları devam ediyor. Yerel seçimde CHP’nin Gaziemir Belediye Başkanı olarak belirlenen Halil Arda, geçtiğimiz cumartesi seçim startını verdi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Arda, “Ben Gaziemir’in kurucu Belediye Başkanının torunuyum. Anlayacağınız, dededen toruna bir yolculuk oldu” dedi.

İZMİR’DE GAZİEMİR’İ OY ORANI OLARAK İLK ÜÇE SOKMAK İSTİYORUZ

Hedeflerinden bahseden Halil Arda, “Bir iddia ortaya koyduk. CHP’nin oylarını artırarak, İzmir’de oyları en yüksek olan 3 ilçe arasına girmek. Onun için çok çalışacağız. Hedefimize ulaşacağız. Cumartesi günü, çok coşkulu bir kalabalıkla seçim startını verdik. Çok duygulu bir kalabalık vardı. Ben Gaziemir kurucu Belediye Başkanının torunuyum. Anlayacağınız, dededen toruna bir yolculuk oldu. 58 yıldır Gaziemir’de yaşıyoruz. İnsan olarak o kadar iyi bir intiba bırakmışız ki sağlamasını şimdi görüyorum. İyi insanlarız, iyi projeler yapmaya talibiz. Vizyonumuz çok geniş” şeklinde konuştu.

BİRLİK İÇİNDE ÇOK GÜÇLÜYÜZ

Arda, sözlerine şöyle son verdi:

“Eşim Hollanda vatandaşı. Çocuklarım yüksek lisans yapıyor. Bir ayağımız Avrupa’da. Avrupa Birliği projeleriyle ilgili yapacaklarımız söylemde kalmayacak. Hiçbir egom, kompleksim yok. Gaziemir’i 150 bin kişiyle yöneteceğiz. Herkesin fikrine saygılıyım. Kim o fikri söylediyse, o kişin ismini kullanacağız. O kişiyi onure edeceğiz. Gaziemir çok aydın bir nüfusa sahip. İkinci hayatına devam eden, emekli olmuş ama alanında uzman inanılmaz insanlar var. Onları gençlerle bir araya getirmeyi hedefliyorum. Birlik içinde çok güçlüyüz. Başaracağız.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.