ARABASINDA EL BOMBASI, UZUN NAMLULU SİLAHLAR, UYUŞTURUCULAR BULUNAN ŞÜPHELİ NEDEN SERBEST BIRAKILDI?

ARABASINDA EL BOMBASI, UZUN NAMLULU SİLAHLAR, UYUŞTURUCULAR BULUNAN ŞÜPHELİ NEDEN SERBEST BIRAKILDI?
  • 11 Ağustos 2021 10:27

08.09.2021 tarihinde kamuoyuna yansıyan bilgilere göre; İzmir’in Bornova ilçesinde, polisler tarafından lüks bir araçta yapılan aramada; El bombası, uzun namlulu silahlar ve 50 gram uyuşturucu bulunmuştur. Bunun üzerine, aracın sahibi olan ve aşiret mensubu olduğu iddia edilen Sadık Yıldırım adlı kişi, arama yapan emniyet görevlilerine tehditler savurmuştur İzmir Bornova Emniyet Amirliği’ne götürülürken cep telefonundan fotoğrafını çekerek, sosyal medyada “İki saate çıkarım” diye paylaşım yapmıştır. Bornova Emniyet Amirliği’nde gözaltına alındıktan iki saat sonra serbest bırakılmıştır. Bunun sebebinin, kişinin serbest bırakılmasına ilişkin, yetkili bir makamdan verilen bir talimat olduğu iddia edilmektedir.ARABASINDA EL BOMBASI, UZUN NAMLULU SİLAHLAR, UYUŞTURUCULAR BULUNAN ŞÜPHELİ NEDEN SERBEST BIRAKILDI?

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, bu konu hakkında İçişleri bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlanması istemiyle mafya-hükümet iş birliği iddialarına ve serbest bırakılan şüpheli hakkında yapılan işlemlere ilişkin bazı sorular sormuştur.

 

HÜKÜMET-MAFYA İŞ BİRLİĞİNİ HEPİMİZ ÖĞRENDİK AMA ARTIK ALENEN YAPIYORLAR!

“Kamuoyuna yansıyan fotoğraf ve belgelerde ise söz konusu kişinin sosyal medya hesaplarında bir Kabine Üyesi, Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Antalya, Çorum Emniyet Müdürlükleri ve çok sayıda bürokratla fotoğraf paylaştığı tespit edilmiştir. Ayrıca, şahsın bu olayla ilgili tehdit içeren sosyal medya paylaşımları iki gün boyunca devam etmiştir. Hükümet-mafya işbirliğini hepimiz öğrendik ama artık alenen yapıyorlar!” diyen Purçu, Soylu’ya “yakın zamanda sık sık gündeme gelen hükümet-mafya iş birliği iddialarını doğrular nitelikteki, kamuoyuna yansıyan bu gibi olaylar tesadüf müdür?” sorusunu yöneltmiştir.

ARABASINDA EL BOMBASI, UZUN NAMLULU SİLAHLAR, UYUŞTURUCULAR BULUNAN ŞÜPHELİ NEDEN SERBEST BIRAKILDI?

SERBEST BIRAKILAN KİŞİNİN SÜLEYMAN SOYLU İLE FOTOĞRAFLARI VAR!

“Kişinin sosyal medya hesaplarından, söz konusu olayın gerçekleşme anlarıyla ilgili paylaşımlar yapıp, avucuna ismini yazdığı polis memuruna fotoğraf paylaşımı yoluyla tehditler savurması, “İki saate çıkarım” dedikten iki saat sonra gerçekten serbest bırakılması… Üstelik bu kişinin sosyal medya hesaplarında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, önemli bürokratlar ve birden fazla Emniyet Müdürü ile fotoğrafları var! Yetkili makamlardakilerin bu insanlarla ne işleri olur?” diyen Purçu, “Mafya – hükümet ilişkisinin bu denli yakın olması ve toplum için tehlike yaratma potansiyeli olan kişilerin el bombasıyla yakalanıp götürüldüğü Bornova Emniyet Amirliği’nden salıverilmesi, bu ülkede can güvenliğimizin, adaletin olmadığını gösterir.” Açıklamasını yaptı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Basmane’de temizlik ve bakım seferberliği

AK PARTİDEN BİR AN ÖNCE KURTULMAK GEREKİYOR!

CHP Milletvekili Purçu, “Şimdiki iktidar partisinin büyük ortağı AK PARTİ, iktidarının ilk yıllarında “mafya temizliği” yapmakla da övünüyordu, birçok sorunu düzelttiği ya da düzelteceği propagandasını yaparken, gelin görün ki onun yaptığı da bir “heyet değişikliği”nden pek uzak değildi. Bunu da hepimiz biliyoruz. Gerçekler ortada!” diyerek, mafya ile karmaşık ilişkiler kuran  AK Parti iktidarından bir an önce kurtulmak gerektiğini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.