Altay’a büyük destek

Altay’a büyük destek
  • 11 Mayıs 2017 11:32

Pazar günü oynanacak Play-Off final maçında Altay’ı desteklemek üzere 33 otobüs kaldıracaklarını ve kendisinin de o gün tribünde olacağını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir’in siyaset ve iş dünyasındaki temsilcilerine “Antalya’da tek vücut olalım” çağrısı yaptı.

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 3. Lig’deki play-off yarı final mücadelesinde Çorumspor’u 4-0’lık skorla geçerek adını finale yazdıran Altay Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge ve Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Sevenoğlu ile bir araya geldi. 14 Mayıs Pazar günü Antalya’da Kocaelispor ile oynanacak final maçı öncesinde başarılar dileyen Başkan Kocaoğlu, İzmirlilerin Altay’a desteği için kentten 33 otobüs kaldıracaklarını ve kendisinin de Antalya’ya giderek siyah-beyazlı ekibin yanında olacağını açıkladı. İzmir’in milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti il başkanları ile oda ve dernek başkanlarına seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Pazar günü Antalya’da, kentimiz için tek vücut olalım” çağrısı yaptı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.