ALKOLLÜ SÜRÜCÜ 4 ARACI BİRBİRİNE KATTI

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ 4 ARACI BİRBİRİNE KATTI
  • 13 Şubat 2016 09:09

İzmir’in Konak ilçesinde, sürücüsünün alkollü olduğu ve kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobilin yol açtığı kazada 4 araç birbirine girdi. Dört aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi hafif şekilde yararlandı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ 4 ARACI BİRBİRİNE KATTI

Kaza, bugün gece saat 02.00 sıralarında Çankaya Semti Gazi Osman Paşa Bulvarı ile Fevzi Paşa Bulvarı kesişimindeki kavşakta meydana geldi. Çankaya yönünden Basmane semti yönünde seyir halinde olan ve sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen 35 AJ 8770 plakalı otomobil kırmızı ışıkta durmayarak devam etmek istedi. Bu esnada Gazi Osman Paşa Bulvarı’ndan Şair Eşref Bulvarı yönüne seyir halinde olan Ferhat Şen idaresindeki (27) 35 EJE 42 plakalı otomobil ile Tuncay Yılmaz (59) idaresindeki 35 T 7731 plakalı taksi, kendilerine yeşil ışık yandığı sırada, kırmızı ışıkta geçen otomobile çarptı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ 4 ARACI BİRBİRİNE KATTI
Kaza esnasında arkadan gelen bir diğer araç olan Sibel Adsız idaresindeki 35 AS 3094 plakalı otomobil ise taksiye çarparak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk kontrolleri olay yerinde yapılan Mehmet Tuncay Yılmaz, Ferhat Şen, Abdullah Aslan, Savaş Gültekin ve Alper Çiçek tedavileri yapılmak üzere çevredeki hastanelere kaldırırdı. Hastanelerde tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazaya sebebiyet veren otomobilde alkol şişelerinin bulunması dikkat çekerken, kaza sebebiyle trafiğe kapatılan yol araçların çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.