Ali Engin: “Makam arabasına değil şahsi aracıma bineceğim”

Ali Engin: “Makam arabasına değil şahsi aracıma bineceğim”
  • 6 Mart 2019 15:04

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, sendikalar ile buluştu. Belediye-İş Sendikası ile Tüm Yerel-Sen’i ziyaret eden Engin “Emeğin en yüce değer biliyoruz. Memurumuzla, işçimizle tek yürek olacak, iş barışını sağlayacağız” dedi. Başkan Adayı Engin başkan seçilmesi halinde, belediyenin makam aracı yerine kendi şahsi aracını kullanacağını söyledi.

ÇİÇEK VE PANKARTLA KARŞILADILAR
CHP’nin Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, Belediye-İş Sendikası 2 No’lu Şube Başkanı Metin Şanlı ile Tüm Yerel-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler ve sendika üyeleriyle buluştu. Gittiği yerlerde onlarca işçi ve memur tarafından çiçek ve pankartla karşılanan Başkan Adayı Ali Engin, Narlıdere’de iş barışını sağlayacaklarını ve omuz omuza 5 yıl geçireceklerini söyledi.

Ali Engin: “Makam arabasına değil şahsi aracıma bineceğim”

“KENDİ ARACIMI KULLANACAĞIM”
Göreve geldiği andan itibaren hem işçisiyle hem memuruyla tek yürek olacaklarını söyleyen CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin “Emeğin en yüce değer olduğunun bilinci ile çalışacağız. İşçimizle memurumuzla sorunsuz bir 5 yıl geçireceğimizi umuyorum. İsrafın önüne geçeceğiz, birlikte kazanıp hakça bölüşeceğiz. Görev yaptığım süreçte belediyenin makam arabasını kullanmayacağım. Şahsi arabama bineceğim. Her zaman olduğu gibi yine emekten yana olacağız” dedi.

“KULAKLAR ÇEKİLECEK”
Bu yerel seçimlerin ayrı bir önem taşıdığını söyleyen Engin “17 yıldır baskı ile yönetilen bir Türkiye var. Gelinen noktada Genelkurmay Başkanından gazetecilere, akademisyenlerden aydınlara kadar herkes terörist ilan edildi. En son patates ve soğan üreticilerini bile terörist yaptık! Bu seçimler önemli çünkü halk iktidara önemli bir uyarı yapacak. Kulaklar çekilecek” diye konuştu.

“ARKANDAYIZ ALİ BAŞKAN”
Sendika başkanları Metin Şanlı ve Tamer Yiğit Güler de “Ali Engin Narlıdere için önemli bir şans olacaktır. Kendisi ile uyumlu bir şekilde çalışacağımıza eminiz. Başarılar diliyor, arkasında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka Belediyesi’nden Kütüphane Haftası’na özel söyleşi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.