Alaçatı Ot Festivali’nde Kenan Doğulu Rüzgarı

Alaçatı Ot Festivali’nde Kenan Doğulu Rüzgarı
  • 28 Mart 2022 09:37

Kenan Doğulu, Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Alaçatı Ot Festivali kapsamında Alaçatılı sevenleriyle buluştu. Festival alanını dolduran Alaçatılılar Kenan Doğulunun en sevilen şarkılarıyla baharı karşıladı.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan Yeni Türkü “Zamansız” albümü için yorumladığı Yeşilmişik” şarkısını ilk kez seslendirerek konserine başlayan ünlü sanatçı Kenan Doğulu, Alaçatılı dinleyicilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Festival ziyaretçileri Kenan Doğulunun şarkılarını hep bir ağızdan söyleyerek sanatçıya eşlik etti. Alaçatı Ot Festivali’nde Kenan Doğulu Rüzgarı

Her zaman olduğu gibi sahne performansıyla yine büyük beğeni toplayan Doğulu, festivalde unutulmayacak anlara imza attı. Müziği ve enerjisiyle olduğu kadar şıklığıyla da beğeni toplayan Doğulu, konserde Zeynep Tosun imzalı kıyafetiyle sahne aldı.

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran konser sonunda sahneye çıkarak, Ot Festivalinde muhteşem anlar yaşatan Kenan Doğuluya teşekkür etti.Alaçatı Ot Festivali’nde Kenan Doğulu Rüzgarı

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menemen Çocuk Köyü’ne rekor ziyaretçi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.