“AKILLI İNSANLARIN YAPACAĞI İŞ DEĞİL”

“AKILLI İNSANLARIN YAPACAĞI İŞ DEĞİL”
  • 21 Nisan 2016 18:33

Gizem Çetinkol- Gazete Ege/ İzmir’in kangren haline gelen sorunlarından biri olan Katı atık bertaraf tesisi tartışmaları bitmek bilmiyor. Yamanlara yapılması planlanan katı atık bertaraf tesisine baştan bu yana karşı çıkan Karşıyaka Belediyesi Eski Başkan yardımcısı Hüseyin Çalışkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu sosyal medyadan eleştirdi.

Başkan Kocaoğlu’nun geçtiğimiz gün Kuzey Bölgesi Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi’nin ÇED’inin çözümü için Bakanlar Kurulu’nun 3 etkin ismi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Ankara’da bir araya gelmiş ve görüşme olumlu geçmişti. Bu görüşmeyi ele alarak eleştirilerde bulunan Çalışkan sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu AK Partiyle işbirliği içerisin de olduğunu söyledi.

“AKILLI İNSANLARIN YAPACAĞI İŞ DEĞİL”

“AKILLI İNSANLARIN YAPACAĞI İŞ DEĞİL”

Konuya ilişkin gazetemize konuşan Karşıyaka Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan, “ODTÜ’nün Hacettepe’nin raporu olmasına rağmen, İZSU’nun bizzat kendisinin kazdığı kuyularda elde ettiği sonuçlara rağmen, en son mahkemedeki bilir kişi heyetinin olmaz demesine rağmen Aziz Kocaoğlu bu işin başında ‘yere bilim karar versin’ derken samimi olmadığı ortaya çıktı. Bu samimiyetsizlik çerçevesinde de hükümetle hiç bir konuda anlaşamayan Aziz Kocaoğlu en başından beri çöp tesisinin yapılacağı yerle ilgili bir anlaşması var görünüyor. Bu bir doğa katliamı bir kentin bu kadar yakınında çöp tesisi çıkarmak akıllı insanların yapacağı iş değildir” ifadelerini kullandı.

“O FOTOĞRAFLA BİR ŞEYLER BELİRTMEYE ÇALIŞANLAR FOTOĞRAFTA YER ALANLAR”

Çalışkan sosyal medyadaki paylaşımının altında ‘İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önünde eğiliyor’ tartışmaları yaratan fotoğrafı da paylaştı. Fotoğrafla ilgili görüşlerini de belirten Karşıyaka Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan, “ O fotoğrafı ben çekmedim o fotoğrafın aktörlerinden biride ben değilim, o fotoğrafla ben bir şey belirtmeye çalışmadım. O fotoğrafta bir şeyler belirtmeye çalışanlar o fotoğrafta yer alanlar” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta işçinin yüzünü güldüren sözleşme
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.