AK Partili Vekillerden Kılıçdaroğlu’na Yaylım Ateşi

AK Partili Vekillerden Kılıçdaroğlu’na Yaylım Ateşi
  • 12 Mart 2016 13:19

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/İki günlük SODEM zirvesi için İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz akşam EGİAD’ın yemeğine katıldı. Yemekte gündeme dair açıklamalar yapan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazeteci Can Dündar ve Erdem Gül için Anayasa mahkemsinin kararını eleştiren “saygı duymuyorum” cümleleri hakkında da yorumlar yaptı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, “Dünya ya rezil oluyoruz, kararı veren yargıcı neredeyse hain ilan etti. Delidir ne yapsa yeridir” dedi.

“HADDİ DE DEĞİL, HAKKIDA”

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu cümlelerine AK Partili vekillerdende tepki geldi. Gazete Ege’ye konuşan AK parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Kemal Kılıçdaroğlu’nın cumhurbaşkanımız hakkında konuşması haddine değil, hakkı da değil. Onun söylediklerinin hiçbir kıymeti yok. Cevabını yargıya verecektir. Cumhurbaşkanımızın adını ağzına alması haddi değildir. Bu lafa verilecekm bir cevap yok, çok ayıp” dedi.

“ÜSLUBU YERLERDE SÜRÜNÜYOR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cümlelrini eleştiren bir diğer isim de AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli oldu. Sürekli, “Bu tarz bir Kemal Kılıçdaroğlu klasiği oldu. Üslup yerlerde sürünen bir üslup hiçbir siyaset adamına Genel Başkan’a yakışmıyor. Şiddetle kınıyor ve protesto ediyorum. Bu konuyla ilgili Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve tüm teşkilatımız olmak üzere hukuki haklarını kullanacaktır. Böyle siyaset olmaz, böyle siyaset yapılmaz. Siyasete bir seviye lazım kınıyor ve protesto ediyorum. Hukuki haklarımız saklıdır gereken yapılacaktır. Ya hukuka uyacak ya da hukuki sonuçlarına katlanacak” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  121 ve 508 numaralı ESHOT hatları yeniden açılıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.