AK Partili Sürekli’den Hastane Müjdesi

AK Partili Sürekli’den Hastane Müjdesi
  • 25 Şubat 2016 10:00

İzmir Milletvekili ve AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kerem Ali Sürekli, yakından takip ettiği, yeni Selçuk Devlet Hastanesinin inşaatına başlanacağı müjdesini verdi.

Sürekli ”Yeni Hastanemizin aslında uzun süre önce ihalesi gerçekleştirilmiş ancak Kamu İhale Kurumuna yapılan itirazlar neticesinde süreç uzamıştı. Bizde bu süreçlerin hızlandırılması yeni hastanemizin bir an önce hizmete girmesi için konuyu yakından takip ediyorduk. Artık süreç tamamlandı, itirazlar karara bağlandı ve hastanemizin sözleşmesi yüklenici firma ile yapıldı. Şimdi kısa zamanda temel atma törenini gerçekleştirecek ve yine hızlı bir şekilde inşaatı da tamamlanarak inşallah Selçuk İlçemiz modern ve yüksek standartlarda sağlık hizmetlerine kavuşmuş olacak” diye konuştu.

Yeni Selçuk Devlet Hastanesi hakkında bilgi veren Sürekli “50+25 yataklı olarak temeli atılacak olan Selçuk Devlet Hastanemiz, bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılayacaktır. Sözleşme imzalanmış olup sözleşmeye göre yapım işi 400 gün içinde tamamlanacaktır. Hastanemiz toplam 12 bin 500 metrekarelik bir kapalı alana sahip ve ihale bedeli ise 17,5 Milyon TL dir. Selçuk Devlet Hastanesi için şu an 10 bin metrekarelik alan tahsis edilmiş olup ihtiyaç duyulması halinde ise 30 bin metrekarelik genişleme alanı mevcuttur” dedi.

Selçuk’un kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Sürekli, “İzmir’imizin her köşesinin, her ilçesinin benim için ayrı bir anlamı, ayrı bir güzelliği vardır. Selçuk’ta benim Ata toprağımdır. Bu nedenle Selçuk ilçemize böyle bir eser kazandırılması bana ayrı bir mutluluk veriyor. Sadece Selçuk için değil İzmir için, Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz. Allah bizi bu yolda mahcup etmesin. Böyle muazzam bir eseri bizlere kazandıracak olan, başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, Sağlık Bakanımıza ve emeği geçen herkese Selçuklu hemşerilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  CUMHURİYET ÇOCUKLARINDAN 23 NİSAN KONSERİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.