AK Partili Sürekli’den Halk Günü

AK Partili Sürekli’den Halk Günü
  • 25 Ocak 2016 10:02

AK Parti İzmir Milletvekili, ilçelerde halk günü uygulaması başlattı. Sürekli, “İl Başkanlığı’nda yaptığımız halk günlerine ilçelerde bulunan vatandaşlarımız gelme imkanı bulamıyorlardı. Biz de ilçelerde de halk günü uygulaması yapmaya karar verdik ve Kemalpaşa’dan başlattık” dedi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar’ın da katıldığı toplantıda Sürekli, Kemalpaşalıların ve AK Parti İlçe teşkilat mensuplarının sorunlarını ve taleplerini dinledi.

‘HALK GÜNÜ’ ARTIK İLÇE TEŞKİLATLARINDA YAPILACAK
Daha önceki dönemlerde halk günü toplantılarının AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirildiğini; fakat vatandaşların; özellikle de Bergama, Ödemiş, Kiraz gibi uzak ilçelerde çalışan ilçe teşkilat mensuplarıyla birebir görüşmeler yapmanın oldukça zor olduğunu dile getiren Sürekli, bu nedenle yeni bir uygulamayı hayata geçirdiklerini ifade etti.

AK Partili Sürekli'den Halk Günü

Haftada bir uygulanan Halk günü toplantılarının bundan sonra AK Parti İlçe Teşkilatları’nda gerçekleştireceklerini ifade eden Sürekli, “Biz, 25’inci dönemden itibaren halk günü uygulamalarını başlatmıştık. Özellikle, hafta içi birçok vatandaşımız bizleri arayıp bizimle görüşmek istiyordu. Biz genelde sizlere fax, e-mail ve telefonla ulaşıp elimizden geldiğince sorunlarınızı çözmeye çalışıyorduk. Fakat bazı vatandaşlarımız bizlerle birebir görüşmek istediği için, bizim de bu sebepten ötürü vatandaşlarımıza randevu vermemiz gerekiyordu. Bu uygulama kimi zaman kendi bürolarımızda, kimi zaman da ilçe teşkilatlarımızda gerçekleşiyordu. Bu düzensizliği derleyip toplamak istedik. Böylece, 25’inci dönemimizde tüm halk günlerini AK Parti İl Başkanlığı’mızda halk günlerini gerçekleştirdik ve çok ta iyi geri dönüşler aldık. Faka uzak bölgelerdeki ilçelerimizdeki teşkilat mensuplarımız ve vatandaşlarımız bizimle birebir iletişim kurmakta zorlanıyordu. İşte bu nedenle biz de haftada bir AK Parti İlçe Teşkilatlar’ımızda halk günü buluşmalarımızı yapalım, birebir görüşmek isteyen vatandaşlarımızı ve teşkilat mensuplarımızı da yerinde ziyaret edelim istedik” dedi.

Yeni halk günü uygulamasını ilk kez Kemalpaşa’da gerçekleştirmek istediklerini ve bu buluşmanın kendilerine büyük mutluluk getirdiğini söyleyen Sürekli, “Kemalpaşa çok soğuk; ama insanları çok sıcak. Kemalpaşa  İlçe Teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek özlem giderdik” ifadelerini kullandı.

Salonu doladuran vatandaşların ve AK Parti Kemalpaşa teşkilat mensuplarının problemlerini ve sorunlarını tek tek dinleyen Sürekli, sorunları çözmek için elinden gelenin en iyisini yapacağı sözünü vererek,”Buraya, siz değerli vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinlemeye geldik. Sizlerle birlikte sohbet ederek bu sorunlarınızı ve taleplerinizi çözüme kavuşturmaya gayret edeceğiz. Daha önce İlçe Başkanı ve İl Başkan Vekilliği yaptım. O dönemlerde de arkadaşlarıma hep şunu söyledim. Biz, sorunları çözmek için çalışırız, çözemesek bile bu durumu sizlere geri dönüş sağlayarak bilgisini veririz. Bu bağlamda, bazı sorunlar çözüme kavuşamadığı zamanlar olabiliyor; ya da çözebilmek için belirli bir zamana ihtiyacımız olabiliyor. Ama önemli olan, ilçemizin belediye ve teşkilatımızın sorunlarını çözmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret etmektir. Biz, çalışmaktan sorumluyuz, sonuç ise Cenab-ı Allah’ın takdiridir. Sorunlarınızı çözüme kavuşturmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağıma söz veriyorum. İlçe başkanımız vasıtasıyla bugün burada olmayan vatandaşlarımızın talepleri e-mail ve fax yoluyla bize ulaşmaktadır . İşte bendeniz vekiliniz,  belediye ve ilçe başkanlarımız AK Parti teşkilatımızdan olunca güzel bir teşkilat organizasyonu ortaya çıkıyor. Bizleri misafir ettiğiniz için başta belediye ve ilçe başkanım olmak üzere hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ‘Heyecanla çalışıyoruz’

Öte yandan, halk günü programının ardından Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar’la Kemalpaşa esnafına ziyarette bulunan Sürekli, esnafın dertlerini ve sorunlarını dinledikten sonra gerekli çalışmaların yapılacağını kendilerine ileterek Kemalpaşa programını noktaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.