AK Partili Sürekli Yeni Anayasayı Anlattı

AK Partili Sürekli Yeni Anayasayı Anlattı
  • 12 Şubat 2016 10:37

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, amaçlarının Yeni Anayasa ile Türkiye’de demokrasi ve hukuku sağlam temeller üzerine oturtmak olduğunu ifade ederek, “Yeni anayasa ile milletimizin huzur ve refahı artacaktır” diye konuştu.

Kerem Ali Sürekli, Bayındır, Tire ve Ödemiş ilçelerine ziyarette bulundu partililerle ve vatandaşlarla sohbet etti ve dertlerini dinledi. Yeni Anayasa ile Türkiye’nin demokratik istikrarının sağlam temellere oturacağını kaydeden Sürekli, “Uzlaşma komisyonu çalışmalarına başladı. Sivil ve tamamıyla milletin mührünü taşıyan bir anayasayı yapmak en büyük arzumuz. Devlet ile millet arasında hiçbir ihtilaflı alanın kalmasını istemiyoruz, bütün ihtilaf alanlarını bertaraf etmeye kararlıyız. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmaksızın hepsinin onurunu ve haysiyetini kendi onurumuz ve kendi haysiyetimiz olarak görüyoruz. Hedeflerimiz belli, hızlı adımlarla o hedeflere doğru yürüyoruz” dedi.

AK Partili Sürekli Yeni Anayasayı Anlattı

Meclis çalışmaları hakkında da bilgi veren Sürekli, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nun çalışmalarını sürdürdüğünü yakın bir zamanda bütçenin Meclise geleceğini açıklayarak şunları söyledi:

Ekonomik güven ve istikrarın en önemli unsurlarından biri hiç şüphesiz mali disiplindir. Biz daimi bunun bilincinde olarak mali disipline büyük bir önem veriyoruz. 2014 ve 2015 yıllarında ikişer seçim yaşanmasına rağmen mali disiplinden asla taviz vermedik. Bu disiplin sayesinde Avrupa Birliği ülkeleri başta olmak üzere, dünya ülkeleri arasında kamu maliyesi açısından son derece başarılı bir performans sergiledik. 2016 bütçesi AK Parti Hükümetlerinin hazırladığı 14. bütçe olacak. Milletimize hizmet yolunda Allah daha nice bütçeler hazırlamasını bize nasip eder inşallah”

AK Partili Sürekli Yeni Anayasayı Anlattı

Sürekli ayrıca Ödemiş Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve sorunlarını dinledi. Sürekli ayrıca yapımı devam eden Ödemiş Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek yetkililerden gerekli bilgileri aldı. Sürekli yapımı devam eden Ödemiş Devlet Hastanesi’nin kısa sürede açılacağını ve bölgede önemli bir açığı kapatacağını ifade etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Köy Enstitüleri'nin 84. Kuruluş Yıldönümü Bornova’da kutlandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.