AK Partili Kaya’dan CHP’li Doğan’a sert tepki!

AK Partili Kaya’dan CHP’li Doğan’a sert tepki!
  • 16 Mart 2016 12:25

Ankara Kızılay’da 37 kişinin ölümüyle sonlanan ve ülkeyi yasa boğan saldırının yankıları sürüyor.

Bombalı saldırıyı 1992 doğumlu S.Ç.D. isimli bir kadın gerçekleştirdiği ortaya çıkmıştı.

Saldırı üzerine birçok isim tepki gösterirken CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj geniş yankı buldu.
Doğan yazdığı mesajda, “1992 doğumlu bir kadını, vücudunu patlatarak ölüm saçmaya iten sebepleri konuşmadıkça terörle mücadele yalandır” dedi.

Doğan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı mesaja yanıt AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan geldi.

Kaya, “PKK-YPG-HDP’nin söylem ve çağrılarına Ankara’daki hain saldırı sonrasında CHP’den gelen destek, muhalefetin durumunu gözler önüne seriyor. CHP, HDP olma yolunda yola devam ediyor. İşte, Atatürk’ün kurduğu partinin milletvekilinin attığı tweet… Çok yazık! Tabi, CHP’nin düştüğü bu duruma isyan edip, partisinden ayrılanları da unutmayalım. Tarih, CHP Milletvekili Selina Doğan’ın yaptığını kaydettiği gibi, CHP’den istifa eden Aylin Kotil’in duruşunu da kaydediyor. Muhalefetin geldiği bu duruma rağmen, milletimizden aldığımız güçle teröre ve teröre destek veren unsurlara karşı mücadelemiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Pehlivan’a Dağ ve Saygılı’dan tebrik ziyareti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.