AK Partili Dağ gençlerle buluştu

AK Partili Dağ gençlerle buluştu
  • 2 Mayıs 2019 15:58

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ,  Ak Parti İl Başkanlığında İzmir’deki sivil toplum kuruluşlarının genç yöneticileriyle biraraya geldi. İzmir’de yeniden alevlenen stad polemiğine de değinen Dağ, “Gölge oyunu yapmasınlar başka ihsan istemiyoruz” dedi.

Stad tartışması 

İzmir’de yaşanan stat tartışmasına değinen Dağ, “Gençlik ve spor yatırımları anlamında şuan da devam eden yatırımlar var ve devam edeceğiz. Bu konuda da İzmir gündeminde yer alan 2014’ten bu yana bu işin bizzat içerisinde olan birisi olacak Göztepe, Karşıyaka ve Alsancak Sayın Binali Yıldırım’ın öncülüğünde çok büyük çapa harcadığımız ve büyük badilerinden karşılaştık. En son Karşıyaka dava sonucu biraz beklentiye girdi. 2014’ten bu yana bizim anlatacaklarımız olursak trajikomik bir roman ortaya çıkacak. Kendi yapması gerekenleri yapmayanlar bırakın gölge olmasınlar başka ihsan da biz istemiyoruz. 2014’ten beri açılan dava süreçleri, belediyelerin almak istedikleri dirençleri, ruhsat vermekteki dirençlerini bir gün siyaseti bıraktığımızda uzun uzun atlatırız. Bunun için mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Partili Dağ gençlerle buluştu

Takipçilerimize 3 kat fark attık 
Gençlerden en çok oy alan partinin AK Parti olduğunu savunan Dağ, “AK Parti’nin gençlerden oy alamıyor mu sorusuna, “Bu gerçek veri olsaydı AK Parti son seçimlerde yüzde 45 alamazdı. Yüzbinlerce gencin girdiği seçimlerde  AK Parti hep birinci parti çıkıyor. Bizim yaptığımız araştırmalarda AK Parti açık ara birinci parti. Her sene gençlerle ilgili araştırmalar yapıyoruz.  Geçen sene yaptığımız araştırmada en yakın takipçimize 3 kat fark atmış vaziyetteyiz. Bizim aldığımız oy oranı bir miktar düştüğü doğrudur. Ana muhalefetti kendi oy oranını çok altında oy aldı. Gençlikte kararsız diyen kitle diğer kitleden biraz daha fazladır. Oradaki anlayış buradaki çok ciddi anlamda gerçekte değildir. Üniversitelerdeki örgütlenmeye bakıldığında AK Parti Türkiye genelinde teşkilatlanmıştır” diye konuştu.

Gençler Büyükşehirde 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İzmirGençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, “31 Mart seçimleri öncesi “Genç Meclis Güçlü İzmir” sloganıyla çıktığımız yolda bu şehri gençler yönetmek için yola çıktı. Seçimlerin ardından 15 genç büyükşehir ve ilçe belediyelerde görev başına geldi.  Kendilerini tebrikler ediyorum. Bu toplantının devam edeceğini söylüyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  “BERGAMA BELEDİYESİ’NİN BORCU, BELEDİYE ŞİRKETLERİ HARİÇ 473 MİLYON TL”
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.