Ak Parti’de yeni dönemde kimlerin ismi geçiyor?

Ak Parti’de yeni dönemde kimlerin ismi geçiyor?
  • 30 Nisan 2019 16:06

GAZETE EGE \ SELCAN ŞERİFAKİ

AK Parti İzmir’de İl Başkanı Aydın Şengül’ün istifa etmesinin ardından yeni yönetim kadrosunda kimlerin yer alacağı merak konusu oldu.

Kadroyu kurmayı ileri tarihe bırakan Ak Parti’nin yeni il başkanı Kerem Ali Sürekli, yeni görevi için tebrik ziyaretlerini makamında kabul ediyor. Ak Parti İl Başkanlığı gün içerisinde hem partiler tarafından hem de dernek ve sivil toplum kuruluşları tarafından ziyaretçi akınına uğruyor.

Yeni kadrosunu belirlemeyi tebrik ziyaretlerinden sonraya bırakan Sürekli’nin çalışacağı isimler arasında  İzmir Eski Milletvekili Nesrin Ulema, Kadın Kolları Eski Başkanı Gözde Keskin, Seferihisar Belediye Başkan adayı Hamit Nişancı olduğu kulislerde dolaşıyor.

 

Sürekli, kadroya girmek isteyen ve bunu kendisine ileten isimlere de açık kapı bırakarak, cvlerini aldığı belirtildi.  Yönetim kadrosunu Ramazanın ilk haftası oluşturması beklenen Ak Parti İzmir İl Başkanı Sürekli’nin listeyi  Genel Merkez’e onaylatacağı belirtildi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Sığacık’ta yat limanı protestosu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.