AK Parti’de Tansiyon Yükseldi

AK Parti’de Tansiyon Yükseldi
  • 6 Ocak 2016 10:00

Her gün yeni bir tartışma ve olay ile gündeme gelen AK Parti İzmir Teşkilatı’nda gerilim bu kez İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda yaşandı. Kendi içinde bile ekiplere ayrılan AK Parti İzmir İl Yönetimi’nin Pazartesi akşamı yapılan toplantısında söz alan İl Yöneticisi Hacer Gönen Özcan’ın İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin’e yönelttiği “Kadın Kolları olarak ne gibi çalışmalar yaptınız? Ben Karşıyaka’da oturuyorum. Çevremdeki insanlar ve oradaki partililerimiz bana bunu soruyor, verecek cevap anlatacak bir etkinlik bulamıyorum. Bize anlatır mısınız, ne gibi çalışmalarınız var?” sorusu yönetim kurulu toplantısında gergin anlar yaşanmasına neden oldu.

Sorulan soruya İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin’in “Anlatacak bir şey yok” cevabının gerilimi daha fazla arttırdığı söylenirken, konu erkek üyelerin gündeme dair konularla ilgili fikir beyan etmeleri ile kapandı.

GERİLİMİN SEBEBİ EKİPÇİLİK Mİ?

Parti kulislerinde İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin’in göreve gelmesinin ardından, Menderes ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan babası İrfan Keskin ile beraber Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya yakın hareket etmesinin, yönetim kurulunun bazı üyeleri tarafından hoş karşılanmadığı, gerilimin altında bu konunun yattığı iddia ediliyor. (Medya Ege – Gerçek Haberci)

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tugay: “Bölgesel kalkınmaya önem vereceğiz”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.