AK Parti İzmir’de revizyon sırası ilçelerde mi?

AK Parti İzmir’de revizyon sırası ilçelerde mi?
  • 18 Nisan 2019 18:13

AK Parti İzmir, 31 Mart yerel seçimlerinde elinde bulunduğu 7 belediyeden 5’ini kaybetmesinin ardından revizyona gidildi. İlk olarak Aydın Şengül istifa ederken yerine hızlı bir şekilde yapılan çalışma ile İzmir eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli atandı. Bu değişimin ardından parti kulislerinde sıranın ilçelere geldiği ve geniş çaplı bir değişim yapılacağı konuşuluyor.
Öte yandan bugün devir-teslim töreninde konuşan çiceği burnunda İl Başkanı Kerim Ali Sürekli, “30 ilçe başkanlarımızla yolumuza da devam edebiliriz. Bazılarıyla farklı alanda yürüyebiliriz, bunları süreç gösterecek. Ben yok biz varız. Bir olacağız, beraber olacağız diri olacağız” sözleri dikkat çekerken, törenin ardından Sürekli, ilçe başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdiği öğrenildi.
Sürekli’nin ilçe başkanlarından ilçelerindeki seçim sonuçları ile ilgili geniş çaplı rapor ve özellikle de teşkilat yapısı ile ilgili bilgi isteyeceği öğrenildi.

(Aycan KARADAĞ/GERÇEK HABERCİ)

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu bayram sonrası sokağın nabzını tuttu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.