AK Parti İzmir, kongreye Yıldırım tshirtleriyle katılacak

AK Parti İzmir, kongreye Yıldırım tshirtleriyle katılacak
  • 20 Mayıs 2016 12:29
AK Parti İzmir teşkilatı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın aday olduğu AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresine tam kadro katılacak. Binali Yıldırım, tişörtleri ile kongreye gidecek olan partililer, hazırlıklarını tamamlıyor.

Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresinde AK Parti Genel Başkan adayı olduğu, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından dün açıklandı.

Açıklamanın ardından, AK Parti İzmir’de büyük bir coşku yaşandı. Kongreye az bir süre kala teşkilatta hazırlıklara hız verdi. Buna göre, AK Parti İzmir; ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe teşkilatları ve mahalle yönetimleri olmak üzere tam kadro Ankara Arena Spor Salonunda 22 Mayıs’ta düzenlenecek olan kongrede hazır bulunacak.

Cumartesi günü 300 otobüs, saat 16’da İzmir’den yola çıkacak. Yol süresince ve kongrede il teşkilatı tarafından ikram verilecek. Partililer, kongre salonunda Binali Yıldırım’ın fotoğrafının bulunduğu tişörtle boy gösterecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  TÜM YEREL-SEN, BAŞKAN SANİYE BORA FIÇI’YI TEBRİK ETTİ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.