AK Parti İzmir, bir telefonun ucunda!

AK Parti İzmir, bir telefonun ucunda!
  • 1 Nisan 2020 10:55

 

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Whatsapp hattından bize ulaşabilirsiniz’’

‘’32 bin üyemizle bire bir görüştük’’

Koronavirüsle mücadele çalışmaları ve tedbirleri kapsamında ilk günden itibaren kolları sıvayan AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 30 ilçe teşkilatında da kurulan whatsapp ve iletişim hatları üzerinden vatandaşların yardımına koşuyor. Kaymakamlıklar inisiyatifiyle Vefa Destek Grubu ve Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’nın yürüttüğü çalışmalar artan yoğunlukla devam ederken il ve ilçelerdeki parti teşkilatlarının da tam kadro harekete geçtiğini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; İzmirlilere 0533 158 10 48 numarayı hatırlatarak, evde kalmalarını ve kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Öte yandan, 65 yaş üstü parti üyelerini de il ve ilçe yöneticilerinin bizzat arayarak destek verdiğini ve korona tedbirleri ile ilgili bilgilendirme çalışmalarını sürdürerek, evde kal çağrılarını yinelediklerini vurgulayan Başkan Sürekli, AK Parti Gençlik Kolları’nın başlattığı ve giderek yaygınlaşan “Komşuluk Seferberliği” uygulamasının sürecin hassasiyetine uygun bir model olarak çok etkili olduğunu sözlerine ekledi.AK Parti İzmir, bir telefonun ucunda!

Kültürümüzde her derde çare var

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sözlerini şöyle sürdürdü; “0533 158 10 48 numaralı whatsapp hattımız ilk günden itibaren devrede ve halkımızın aramalarına cevap veriyor. Şimdi 30 ilçe başkanlığımız da, kurdukları hatlar üzerinden halkımızın yardımına koşuyor. Başta sokağa çıkma yasağı olan yaşlılarımıza ilaç ve alışveriş desteği veriyor. Tüm İzmirli hemşerilerimiz bizlere ulaşarak bilgi ve yardım alabilir. Bir yandan da 65 yaş üstü parti üyelerimizi il ve ilçe yöneticilerimiz bizzat arıyor ve evde kal çağrımızı tekrar ediyoruz, ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Şu ana kadar 32 bin üyemizle birebir görüştük, görüşmeye devam ediyoruz. Bu dönem bir şeyi daha fark etmiş olduk. Bizim kültürümüzde; kardeşin kardeşle, komşunun komşuyla ilişkisi paylaşmaya dayalıdır, aile ve toplum bağları zaten güçlüdür. Devletimizin desteği ve kültürümüzün her derde çare olan değerleri ile yol alıyoruz. Koronavirüsle mücadele ederken gördük ki, bu elimizdeki en büyük nimetlerden biri. Bu kaygılı, sıkıntılı dönemi hızla atlatmak ve açtığı yaraları sarmak için başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm kurumlarımız canla başla çalışıyor. Güç birlikleri yapılıyor, kampanyalar düzenliyor. Bizim yapmamız gereken devletimizin sesine kulak vermek, tedbirleri tavizsiz uygulamak, hayatlarımızı bir süreliğine evlerimize sığdırmak.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”

AK gençlik yardıma koşuyor

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK gençliğin çalışmalarına ilişkin ise, “AK Parti Gençlik Kolları’nın kültürümüzde zaten var olan bir dayanışmayı, modele dönüştürmesi ortaya etkili bir yardım ağı çıkardı. İzmir’in her mahallesinde ‘Komşuluk Seferberliği’ başlattı. Gençlerimiz yaşadıkları mahallelerde komşularına yardım ediyor, tedbirlerini alarak onların pazar, eczane, market alışverişi, ulaşım gibi ihtiyaçlarını karşılıyor. Bunu, başta evden çıkması yasak olan 65 yaş üstü vatandaşlarımız olmak üzere herkes için yapıyorlar. Birlik ve beraberliğin bu denli güçlü olduğu bir milletin aşamayacağı zorluk yoktur.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.