AK Parti gol attı

  • 20 Mayıs 2014 16:54

AK Parti gol attı

Malum Soma’da yaşananlar sonrası sosyal medya üzerinden paylaşılan ve günlerce konuşulan özel kalem müdürünün fotoğraf ve videosu…

Günlerdir Başbakanın özel kalem müdürü Yusuf Yerkel’in Soma’da (kimine göre) bir madenci yakınını/(kimine göre) oraya eylem için giden bir protestocu tekmelemesi konuşuldu. Sosyal medyada konu uzun uzun tartışıldı Televizyonlar ve haber siteleri manşetten verdiler.

Günler geçti ve dün akşam A haberde bu görüntülerin öncesi yayınlandı. Yerde tekmelenen kişi Başbakanın konvoyundaki araca tekme atıyor. Sonra oradaki bir asker ile boğuşuyor devamında Başbakanın özel kalem müdürü olaya dahil olup o karenin var olmasına sebep oluyor.

Günlerdir konuşulan bu konunun görüntüleri profesyonel kamera ile çekilmiş durumda. Ve A Haber’de dün akşam yayınlandı.

Bu konuda AK Parti bence çok ciddi bir gol atmıştır. Zira bu görüntüler ilk günden buyana ellerinde vardı ve yayınlamadılar.

Bıraktılar sosyal medya, Televizyonlar , Haber siteleri, Gazeteler önce linç girişiminde bulunsunlar. Sonra bu görüntüleri ortaya çıkararak çok ciddi bir gol attılar.

Verdikleri mesaj oldukça net ; ” Sosyal Medya, yanlı Televizyon,Gazete, Haber Siteleri yalan/abartılı haber yaparak vatandaşı yanıltıyor.”

Oldukça başarılılar.

Akşam o görüntüleri izleyen herkes verdikleri mesaja inandı.

Vatandaşın özgürce haber aldığı tüm kanalları böylece itibarsızlaştırdılar.

Sonuç ?

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.