AK Gençlik’ten İstanbul için son çağrı

AK Gençlik’ten İstanbul için son çağrı
  • 14 Haziran 2019 12:36

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, 23 Haziran İstanbul seçimleri için kolları sıvadı. Gençler, şehirlerarası otobüs terminalinde ‘’İstanbul yolcusu kalmasın’’, Adnan Menderes Havalimanında ise ‘’İstanbul için son çağrı’’ sloganıyla kurmuş oldukları standlarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım için yolculardan destek isteyerek, vaadleri içeren broşür dağıtıyor.AK Gençlik'ten İstanbul için son çağrı

Standlarla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan “Eski hükümet sistemimizin son başbakanı, yeni hükümet sistemimizin ilk meclis başkanı, sadeliğin, fedakârlığın ve vefanın sembolü Binali Yıldırım’ın dün olduğu gibi bugün de yanındayız. Kendisinin ismi Türk siyasi tarihine başarıları ve kahramanlığı ile altın harflerle geçmiştir “diye konuştu. Yıldırım’ın siyasi hizmetlerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak devam etmesi gerektiğini vurgulayan İnan, “İstanbul’a yapılacak hizmetlerde, bizler de İzmir kolu olarak Binali Başkanımızın her zaman yanında olacağız. Kendisiyle yan yana yürümekten gurur duyacağız. Pazartesi’den itibaren kurulan stantlarımız 22 Haziran Cumartesi gününe kadar çalışmaya devam edecek” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.