AK Gençlik’ten CHP Gençliğe ‘’Bundan sonra Atatürkçülük taslamak yok!’’

AK Gençlik’ten CHP Gençliğe ‘’Bundan sonra Atatürkçülük taslamak yok!’’
  • 17 Nisan 2020 10:42

‘’Topyekün polis, savcı, asker katili teröristleri övenleri desteklemeye kalkmışlar!’’

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, hazırladıkları video ile sosyal medyadan yasaklı Grup Yorum’a destek çıkan CHP İl Gençlik Kolları’na, ‘’ ’CHP İzmir İl Gençlik Kolları, topyekün polis, savcı, asker katili teröristleri övenleri desteklemeye kalkmış! Bundan sonra Atatürkçülük taslamak yok!’’ diyerek tepki gösterdi.

CHP İl Gençlik Kolları, yasaklanan Grup Yorum konserleri ve ölüm orucunda olan grup üyeleri için hazırladığı bir video ile sosyal medyadan destek olurken, video sonunda çıkan CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan’ın Grup Yorum’a sahip çıkan konuşmalarına, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan’dan tepki geldi. Sosyal medya hesabından CHP İl Gençlik Kolları’nın hazırladığı videoya tepkisini dile getiren Başkan İnan, ‘’CHP İzmir İl Gençlik Kolları, topyekün polis, savcı, asker katili teröristleri övenleri desteklemeye kalkmış! Bir yandan ‘İzmir’in dağlarında çiçekler açar’ diyeceksiniz. Diğer yandan terör yardakçılarının dağlarına su serpeceksiniz. Bundan sonra Atatürkçülük taslamak yok!’’ dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Recep EROL dedi ki:

    Bravo gençler çalışınca oluyor.Adamlar RTE gitsin ne olursa olsun kim gelirse gelsin diyorlar.O zaman daha çok çalışıp üretmeli ve sadece söylem ile olmayacağını bir şeyler üretileceğini göstermek gerek.DURMAK YOK

  2. Recep EROL dedi ki:

    örnek olun tüm gençlere.Gündemi takip etmeyin gündemi siz oluşturun.

  3. Muharrem Ertürk dedi ki:

    Bu topraklarda camilerden “gaza salası” verilerek yarım saatte kuşandıkları pompalılar, tarhalar, palalar ve beyzbol sopalarıyla “Tekbir” getirerek “Peygamber Ocağı” basan ve “emir kulu” Mehmetçiklerimizi koyun boğazlar gibi boğazlayan “demokrasi gazileri” hakkında da bir beyanatınız olacak mı acaba? BU BİR SİYASİ SORU DEĞİLDİR, SADECE AK GENÇLİĞİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ MERAK EDİYORUM..

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.