AK Gençler Fethi Sekin’i dualarla yad etti…

AK Gençler Fethi Sekin’i dualarla yad etti…
  • 6 Ocak 2020 10:27

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İnan ve yönetimi, şehid Fethi Sekin’in 3. seneyi devriyesini dua ederek andı.

İzmir Adliyesi önünde terör örgütünce düzenlenen hain çatışmada canını siper eden şehid polis Fethi Sekin bu yıl da unutulmadı. Vefatının 3. sene-i devriyesinde milyonların gönlünde yeniden anılan kahraman polis Fethi Sekin sevenleri, adliye binası önünde topladı.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan ve yönetimi de adliye binası önüne gelerek, şehid polis Fethi Sekin’i dua ederek andı. Sekin’in şehadet makamına ulaştığı yere karanfiller bırakan İl Gençlik Kolları “Onu asla unutmayacağız. Canını kahramanca siper ederek, terör örgütünün düzenlediği haince pusuyu önleyen Fethi Sekin, sadece İzmir’in değil, tüm Türkiye’nin kalbi oldu. Kaç ocağa düşecek bir ateşin önüne atlayarak, onlarca masum vatandaşımızı koruyarak canını feda eden kahraman polisimiz şehid Fethi Sekin’i bu millet unutmayacak” diye konuştu.

AK Gençler Fethi Sekin'i dualarla yad etti... AK Gençler Fethi Sekin'i dualarla yad etti... AK Gençler Fethi Sekin'i dualarla yad etti...

Bu haber ilgini çekebilir ->  AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı; “Çeyrek asır geçti, yüzleşemiyorlar!”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.