AHDE VEFA YEMEĞİ

AHDE VEFA YEMEĞİ
  • 13 Ekim 2019 12:34

Geçmiş dönemlerde Beydağ Belediyesi’ne hizmet vermiş değerli büyüklerimiz ve kardeşlerimiz ile  teşekkür yemeğimizde bir araya geldik. Çalıştıkları dönemde hak ettikleri değeri göremediğini bildiğimiz arkadaşlarımız İçin bu geceyi organize edip onlara  teşekkür etmek istedik.Onlar ilçemizin bir adım daha ileri gitmesi için çalışmış değerlerimizden; biz de belediyemize katkı sağlayan değerli misafirlerimize her şey için çok teşekkür edip kendilerine plaketlerini takdim ettik. Şu ana kadarki tüm emekleri için teşekkür eder bundan sonraki yaşamları için sağlık ve mutluluk dilerim.

 

AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ AHDE VEFA YEMEĞİ

Bu haber ilgini çekebilir ->  Filiz Ceritoğlu Sengel "Hep Birlikte Zorluklarla Mücadele Ettik"
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.