Ağrı’da kaybolan Leyla ölü bulundu

Ağrı’da kaybolan Leyla ölü bulundu
  • 2 Temmuz 2018 18:15

Ağrı’da ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, köyde ölü bulundu.

Ağrı’da, 18 gün önce, Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’den acı haber geldi.

Ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in cansız bedeni  Van’ın Bezirhane Köyü’nde bulundu.

Ağrı'da kaybolan Leyla ölü bulundu

Günlerdir Ağrı’da ve tüm Türkiye’de didik didik aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in cansız bedeni kaybolduğu köyden 3 kilometre uzakta bulundu.

Leyla Aldemir, Ramazan Bayramı’nın birinci günü kaybolmuştu. 18 gündür aranan minik Leyla için devletin tüm imkanları seferber edilmişti.

Minik Leyla’yı arama çalışmalarına, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezinden (JAKEM) getirilen kadavra ve ceset arama köpekleri, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına (JAK) bağlı 10 kişilik arama kurtarma ekibi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 11 kişiden oluşan özel ekip, Van ve Ağrı AFAD ekipleri, UMKE, 112 Acil Sağlık ve Türk Kızılayı görevlileri ve Batman’dan gelen 5 gönüllü avcı katılmıştı.

Kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin, bayramın birinci günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla’yı arama çalışmalarının 18. gününde acı haber geldi. Minik Leyla’nın cansız bedeni kaybolduğu köyde bulundu.

‘İLK BELİRLEMELERE GÖRE TECAVÜZ YOK’

“Dedesinin köyünde, daha önce bizim arkadaşlarımızın defalarca aradığı bir yer. Bu aradığı yerle alakalı böyle bir durumla karşılaşınca, ‘Ya biz görmedik, farketmedik,’ ya da çocuğunda cesedi suyla aşağıya indi. İlk belirlemelere göre sanki 4-5 gündür orada duruyormuş gibi. İlk belirlemelere göre tecavüz yok. Sanki sonradan oraya getirilmiş gibi bir izlenim var. Otopsi sonucuna muhtaç bilgiler bunlar. Olayın her boyutunu arkadaşlarımız takip ediyorlar. Ufak bir işaret var darp olduğuna yönelik. Çok ufak bir darp görünüyor ama darp mıdır bir yere çarpma mıdır otopsi sonrasında ortaya çıkacak.”

VALİLİK’TEN İLK AÇIKLAMA

Ağrı Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan ilk açıklamada ise
“15 Haziran 2018 ( Ramazan Bayramı’nın 1.günü ) tarihinde kaybolan Leyla Aydemir kızımız bugün saat 17.45 sıralarında köy merkezine (3) km uzaklıkta dere yatağı içerisinde maalesef cesedine ulaşılmıştır. Konuyla ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Başımız sağ olsun.” ifadelerine yer verildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

DEDESİ: SIRTINDA YARA İZLERİ VARDI

Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıklamada bulunan Leyla’nın dedesi Zeki Aydemir, “Torunumu bugün ot biçmek için bölgeye giden bir köylü bulmuş. Bize haber verdi. Gidip baktığımızda yüzü suya basılmış şekilde duruyordu. Sırtında yara izleri vardı. Yüzüne bakamadım. Mavi gözlümü bu hale getirenlerin bulunup adalet önünde hesap versin” dedi.

Öte yandan Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca görevlendirilen 2 savcı, bölgeye gelerek inceleme başlattı.

 Ayrıntılar geliyor…
Ağrı'da kaybolan Leyla ölü bulundu
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Sezen dedi ki:

    Kim niye yapmis cok coka uzuldum

  2. Sezen dedi ki:

    Kim niye yapmis :((( idam gelsin nolur gelmiyosada bilekleri kesilsin ceza olarak

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.