Adaylık için ne dedi?

Adaylık için ne dedi?
  • 22 Eylül 2016 15:35

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel’in istifasından sonra tüzük gereği yönetim kurulunun seçimiyle başkanlık koltuğuna oturan CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke’nin ardından, makamında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ağırladı.

Başkanlık için hayırlı olsuna gelen Başkan Kocaoğlu’nu karşılama da CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’nin yanı sıra, yönetim kurulu da hazırda bulundu.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’e destek vermeye hazır olduğunu vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Biraz geç de olsa ziyaretinize geldik. Hayırlısı olsun. Son derece yararlı çalışmalar yapacağınızdan eminiz. Partili, yerel yönetici olarak her türlü desteğe hazır olduk” dedi.

Kocaoğlu’nun ardından sözü alan Başkan Güven, “Başkana teşekkür ediyorum. Biz hep birlikteyiz. Bundan önce de bundan sonra da birlikteyiz. Vatandaşımıza, şehrimize, ülkemize hizmet etmekten başka düşüncemiz yok. Bu ülke hepimizin aynı gemideyiz. CHP bu yaşanan süreçte dimdik durmuştur. Demokrasiyi savunmuştur. Şu an mağdur insanların, halkın yanındadır. Bu partinin başarısı için biz varız. Hep birlikteyiz. Bu ülkemize, şehrimize güzel hizmetler yapma iddiasındayız. Genel merkez, genel başkan, büyükşehir belediye başkanı, ilçe belediye başkanları, tüm örgütle birlikte güzel hizmetler için bu işin içindeyiz. İnanıyoruz çok güzel hizmetler vereceğiz. Hep birlikte bu gemiyi çok daha güzel yüzdüreceğiz.  İyi ki bu şehri yönetiyorsunuz biz de size gereken desteği vereceğiz” diye konuştu.

Olası erken seçimde adaylığı konusuyla ilgili de konuşan Kocaoğlu, “Seçim tarihi belli mi? Erken de olsa geç de olsa adaylık konusunda seçimden 6 ay önce kararımızı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği’nden “AHMET Diker’e” Onur Ödülü!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.