Acıyı hisset

Acıyı hisset
  • 26 Mayıs 2018 11:37

Sosyal medyayı sıkı takipçisi olan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ALS hastalığına dikkat çekmek için instagram hesabından bir video yayınladı. Önünde acı kırmızı biberle kamera karşısına geçen Piriştina, acıyı hisset hastagiyle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya meydan okudu.

Paylaştığı videonun altına, “Ali Rıza Arslan’ın meydan okumasını görüyorum. Tüm ALS hastalarının acısını yürekten hissederek bende Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya meydan okuyorum. ALS için” yazan genç başkan, daha sonra önündeki acı biberleri yerken görüntüledi.

Çok geçmeden paylaşımı gören Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a meydan okudu. Seçim çalışması sırasında Piriştina’nın meydan okumasından haberdar olan Atila, o sırada bulunduğu bir kahvehanede seçmenlerin arasından, Levent Piriştina’ya yanıt verdi.

Meydan okuma videoları önceki yıllarda yine ALS hastalığına dikkat çekmek için “Ice Bucket Challenge” (Bir kova buz) kampanyası vardı. Bu kampanya son zamanlar da “ALSPepperChallenge” (Acı Biber) kampanyası ile sürüyor.

Demirağ da Gönenç’e meydan okudu

Olgun Atila’nın meydan okumasını kabul eden Foça Belediye Başkanı Demirağ acıyı hissetti ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’e meydan okudu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar’da yarınların meclisi bugün kuruldu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.