Açılışta şok! Kocaoğlu töreni terk etti

Açılışta şok! Kocaoğlu töreni terk etti
  • 8 Eylül 2017 20:25

İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı açılış töreninde kendisine yönelik sloganlar atılmasına sinirlenerek, alanı terk etti.

Kocaoğlu, “yüzde 56 oy ile seçildiğini” hatırlatırken “Bu projenin anası da babası da İzmir Büyükşehir Belediyesi’dir” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşması öncesinde kürsüye çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aleyhine sloganlar atılması ve “Recep Tayyip Erdoğan” sloganlarının yükselmesi üzerine sitemde bulunarak töreni terk etti.

Aziz Kocaoğlu, sözlerine “Sayın Başbakanım, Sayın bakanlarım, Sayın Valim, milletvekillerim, belediye başkanlarım, STK’larımızın değerli başkanları, sevgili Selçuklular, sevgili İzmirliler hepinizi selamlıyorum. Evet, 2014 yılında Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum andan itibaren…” sözleriyle başladı.

‘SÖZÜMÜ KISA KESİP İNECEĞİM’

Alandan sloganlar yükselince bir süre duraklayan Kocaoğlu şöyle devam etti:

“Değerli arkadaşlar, dinlerseniz sözümü kısa kesip ineceğim. Bu projenin fikir babası da, uygulayıcısı da Sayın Başbakanımız burada, bu projenin anası da babası da İzmir Büyükşehir Belediyesidir. Bunu böyle bilin, Sayın Başbakan’a sorun. Ayıptır, ayıptır, bu yaptığınız 40’ı geçti. Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıyım. Ben sizlerin oylarıyla, yüzde 56 oy almış belediye başkanınızım. Siz nezaket kuralları içinde beni dinlemek zorundasınız. Bu proje Sayın Başbakanımız kadar benim projemdir. Buna göre davranılması ve adam gibi durulması gerekmektedir. Adam gibi durmaya çağırıyorum, adam gibi durun, hepinizi saygıyla selamlıyorum.”

‘HALA TAHAMMÜL EDEMEYENLER VAR’

Başkan Kocaoğlu, konuşmasının ardından töreni terk etti.

Kocaoğlu’ndan sonra konuşan Başbakan Yıldırım da “Başkan niye sinirlendi anladınız mı? Demek ki Recep Tayyip Erdoğan sevgisine hala tahammül edemeyenler var. Aziz Başkan’ın şekeri var. Birden şekeri çıktı vitesler attı. Ama öfke onun olsun, sevgi bizim olsun” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.