Acılı Baba Feryat Etti ; “Biz Atatürkçüyüz”

Acılı Baba Feryat Etti ; “Biz Atatürkçüyüz”
  • 12 Aralık 2016 17:06

Geçtiğimiz gün İstanbul’da yaşanan terör olaylarında şehit olan Polis Memuru Hüseyin Dalgılıç’ın cenazesi bugün Bostanlı Beşikçioğlu Camii’nden kaldırıldı.

Türk Bayrağı’na sarılı cenazenin camii avlusuna getirilmesinin ardından şehit polis memurunun yakınları gözyaşlarını tutamadı.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katıldığı cenaze töreninde Şehit Dalgılıç’ın eşinin giydiği trafik polisi üniforması dikkat çekti.Yedi aylık hamile olduğu belirtilen şehit eşini görevli polis memurları sakinleştirmeye çalıştı.

Törene damga vuran olay ise şehidin babası Şaban Dalgılıç’tan geldi, elinde oğlunun 19 Mayıs’ta çekilmiş bir fotoğrafını tutan acılı baba, basın mensuplarına dönerek “Biz Atatürkçüyüz bu fotoğrafa iyi bakın intikamımızı alacağız” dedi.

Şehidin cenazesi kılınan namazın ardından Işıkkent Şehitliği’nde toprağa verilirken , törene şehidin ailesinin dışında çok sayıda siyasi ve bürokrat da katıldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Cemil Tugay’dan İZDOĞA’ya kritik atama
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.