Abdül Batur’dan 10 Kasım Mesajı

Abdül Batur’dan 10 Kasım Mesajı
  • 10 Kasım 2019 09:14

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Batur mesajında, Her 10 Kasım’da saat 9’u 5 geçe hayat dururken tüm yüreklerde duyulan siren sesinin Atatürk’ün korumamız için emanet ettiklerini hatırlattığının altını çizdi. Batur, Vatan, bayrak ve bağımsızlık gibi paha biçilmez değerlerin bizi bir arada tuttuğuna dikkat çekti. Başkan Batur mesajında şu satırlara yer verdi:

57 yıllık ömrüne büyük bir memleket aşkını, milyonların gönlünde yaktığı hürriyet ateşini ve bir ulusun kahramanlıklarla dolu destanını sığdıran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 81. yılında büyük bir saygı, sevgi ve özlemle anıyorum.

O, savaş meydanlarında geçen ömrünü vatanına, milletine adamış, bir ulusun var olma mücadelesinde hem bir asker hem de bir siyasi olarak hep önde yer almıştır. Liderimiz ve yol gösterenimiz olmasıyla ne kadar gurur duysak azdır elbette. Ancak sadece övünmek yetmiyor; onun açtığı yolda adımlarımızı hızlandırmak boynumuzun borcudur. Ve dahası, dün olduğu gibi bugün de, yarın da bizim başka bir yolumuz yoktur.

Her 10 Kasım’da saat 9’u 5 geçe hayat dururken yüreğimizde duyduğumuz siren sesi bize onun kaybını değil, korumamız için emanet bıraktıklarını hatırlatıyor: Vatanımız, bayrağımız ve bağımsızlığımız. İşte bu paha biçilmez değerlerimiz bizi bir arada tutuyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, onun ilke ve inkılaplarının yılmaz takipçileriyiz. Ülkemizi, karanlıklara aldırmadan, yorulmadan daha güzel bir yarına hep birlikte taşıyacağımıza inancım sonsuzdur.

Önderimiz Atatürk’ü ve vatanı uğruna canını hiçe sayan tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor, onların aziz hatıraları önünde saygı ve minnetle eğiliyorum; tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Abdül Batur
Mimar
Konak Belediye Başkanı

 

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.