Muhalefet liderleri işaret diliyle “Memleketim” dedi 

Muhalefet liderleri işaret diliyle “Memleketim” dedi 
  • 3 Aralık 2021 08:53

 

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne muhalefet partisi liderleri damga vurdu. CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti ve Gelecek Partisi Genel Başkanları işitme engelliler için anlamlı bir klibe imza atarak Ayten Alpman’ın “Memleketim” şarkısını işaret diliyle seslendirdi. Sosyal medyada yayınlanan klip kısa sürede büyük ilgi gördü.

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Çiğli Belediyesi,İzmir Sağırlar Koruma ve Kalkındırma Derneği ile işbirliği içinde hazırladığı kliple hem muhalefet liderlerini bir araya getirdi hem de engelliler için anlamlı bir farkındalık çalışmasına imza attı.

 

MUHALEFET “DUY BENİ MEMLEKETİM” DEDİ

 

Ayten Alpman’ın “Memleketim” şarkısını işaret diliyle seslendirildiği klipte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Canan Güllü ile sağlık çalışanları, çiftçiler ve esnaflar yer aldı. Sosyal medyada yayınlanan klip kısa sürede büyük ilgi görürken, vatandaşlar da destek mesajları gönderdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay Kiraz'ın köylerinde: Kentimizi birlikte kalkındıracağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.