AYDIN PEHLİVAN’DAN 10 KASIM MESAJI “ÖZLEMLE ANIYORUZ”

AYDIN PEHLİVAN’DAN 10 KASIM MESAJI “ÖZLEMLE ANIYORUZ”
  • 10 Kasım 2021 04:53

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kurtuluş mücadelesinin meşalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla andıklarını belirten Pehlivan, “Kurtuluş mücadelesinin ardından çok zor şartlar altında Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ektiği tohumlar filizlendi, büyüdü ve gelişti. Türkiye Cumhuriyeti, onun gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine koşar adım ilerlemeye devam ediyor. Bizler de O’nun gösterdiği yolda, ülkemizi en çağdaş seviyeye getirecek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de gelecek nesillere en doğrubiçimde anlatarak, tanıtarak aktaracağız. Ayrıca her geçen gün büyüyen ve gelişen ülkemiz ile Cumhuriyetimizin 100. yılında çok daha güçlü ve başarılı olacağımıza inancım tamdır” dedi.

Verdiği eşsiz mücadele ile tüm mazlum milletlere ilham kaynağı olan Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürümeye devam edeceklerini belirten Pehlivan, şöyle konuştu: “Aziz Türk milleti geçmişte olduğu gibi, bugünde birliğini ve kardeşliğini hedef alan girişimlere karşı da Atatürk’ün emaneti olan cumhuriyete ve milli iradeye sahip çıkarak sürdürmeye devam ediyor. Bizler de bu kutsal vatanı korumak, gelecek nesillere güçlü ve dünyada söz sahibi bir Türkiye bırakmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha vatan uğrunda canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi yad ediyor, bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Deniz Doğan, gençlerle buluştu ve projelerini anlattı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.