FOÇA BELEDİYESİ VE TKDF ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

FOÇA BELEDİYESİ VE TKDF ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
  • 26 Ekim 2021 07:00

Foça Belediyesi ve Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu arasında Acil Yardım Hattı İş Birliği Protokolü imzalandı. Protokole göre; Foça’da yaşayan vatandaşlar, şiddet vakalarında ihtiyaç duydukları hukuki, psikolojik ve sosyal destek için 0212/0549 656 96 96 numaralı hattı aramaları halinde Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonuna bağlı destek mekanizmalarına ulaşabilecek.

Acil Yardım Hattı İş Birliği Protokolüne, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz ve Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanımız Canan Güllü imzaladı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu ile Acil Yardım Hattı İş Birliği Protokolü’nü imzaladık. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız şiddet vakalarında ihtiyaç duydukları hukuki, psikolojik ve sosyal destek için 0212/0549 656 96 96 numaralı hattı aramaları halinde Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonuna bağlı destek mekanizmalarına ulaşabilecek. Bizler de kadına yönelik şiddetle mücadele eden kurumumuza destek olacak, şiddete maruz kalan vatandaşların ulaşmasını sağlayacağız. Değerli fikirleri ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunda bizlere destek olacak Sayın Başkanımız Canan Güllü’ye teşekkür ediyoruz.’’dedi.

Protokol görüşmesinde, Foça Belediyesi Meclis Üyesi Mukaddes Yarba, CHP Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz ve Kadın Kolları Başkanı Suna Saraçoğlu da yer aldı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.