NECATİ BAHÇECİ : “CESUR GÖRÜNEN TOPUKLU EFELER” “İZMİR, AYDIN’A DESTEK OLMUŞ MU?”

Necati Bahçeci

Gsm ; 0 505 545 44 33
  • 16 Ekim 2021 18:03

NECATİ BAHÇECİ : “CESUR GÖRÜNEN TOPUKLU EFELER” “İZMİR, AYDIN’A DESTEK OLMUŞ MU?”İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, Yerel Medya Çalıştayı’nda bir laf etti, herkes şaşırdı. ‘’Maalesef bazı cesur görünen topuklu efeler, ilk iş hemen yerel basına desteği kesti.” diyerek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştiren Gappi, bunu niye yapmıştı? Bu eleştiri, bu sitem başka türlü ifade edilemez miydi?
Bir taraftan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i öven, diğer taraftan CHP’li Çerçioğlu’na efeli çıkış yapan İzmirli Gazeteci Başkana, Aydınlı mevkidaşı Cem Ulucan, ‘ Sayın Gappi, eleştireceği adresi şaşırmış olmalı” diye cevap vererek, Çerçioğlu’nu hem sahiplendi, hem de şu ilginç soruyu yöneltti; “ Aydın İzmir basınına destek oluyor da, İzmir belediyeleri niye Aydın medyasına destek olmuyor?”
Aydınlı Başkan Çerçioğlu’nun çok şaşırdığı ve üzüldüğü öğrenilirken, Dilek Gappi Başkanın niye böyle bir cümle sarfettiği anlaşılabilmiş değil. CHP’lilerin de rahatsız olduğu -cesur görünen topuklu efe- çıkışı, daha çok tartışılacağa benziyor.
Çerçioğlu’nun gerek Aydın’da üstüste seçim kazanması, gerekse yürüttüğü politika yüzünden edindiği topuklu efe unvanı boş muydu? Şimdi bu nasıl düzeltilecek?
Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışanları da bu işe şaşkın. Başta İzmir Gazetecileri Cemiyeti’nin sahip olduğu 9 Eylül Gazetesi dahil, Aydın’a bile gelmeyen gazetelere abone ve reklam desteği verilirken, bundan sonra İzmir gazetelerine nasıl destek gelecek? Öyle ki; “Çerçioğlu cesurca İzmir gazetelerine de destek vermiş” diyen belediye çalışanları eleştirinin acımasızca olduğunu söylüyor.
Hele, 67 yerel gazetenin bulunduğu Aydın’da gazeteciler İzmir belediyelerinden “Siz de, bize destek verin” diye daha yüksek sesle haykırırlarsa haksız da sayılmazlar.
Dilerim kısa zamanda bu konu tatlıya bağlanır.

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK’TA ÇALIŞMALAR BÜYÜKŞEHİR İŞ BİRLİĞİ İLE HIZ KAZANDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.