9 Aylık Çınar’ın Yürek Yakan Ölümü

9 Aylık Çınar’ın Yürek Yakan Ölümü
  • 29 Şubat 2016 12:08

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nde, bir apartmanın 7’nci katındaki dairede çocuk odasında elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangında 9 aylık Caner Kırkayak yaşamını yitirdi. İkizi Çınar ise son anda annesi tarafından alevlerin arasından kurtarıldı.

Bugün saat 09.00 sıralarında Süleyman Demirel Mahallesi, Şoförler Sitesi C Blok’taki 8 katlı binanın 7’inci katında Yusuf Kırkayak’a ait evde yangın çıktı.

9 Aylık Çınar'ın Yürek Yakan Ölümü

Çocuk odasından başlayan yangın kısa sürede tüm evi sardı. Alevleri son anda farkeden 27 yaşındaki Yasemin Kırkayak, 9 aylık ikiz bebeklerinden Çınar’ı alarak dışarı çıkardı. Anne Yasemin Kırkayak, ardından dönüp ikizlerinden Caner’i de kurtarmak istedi. Ancak, alevler nedeniyle içeri giremedi. Çaresizlikten ne yapacağını şaşıran genç kadını komşuları uzaklaştırırken, bir yandan da itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ayaklı elektrik sobasının devrilmesi sonucu çıktığı belirlenen yangını kısa sürede söndürdü.

YANMIŞ CESEDİ ÇIKARILDI
Alevlerin söndürülmesini ardından eve giren itfaiye ekipleri minik Caner’in yanmış cesedini evden çıkardı. Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından bebeğin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Olay anından servis şoförü olarak çalışan 34 yaşındaki baba Yusuf Kırkayak’ın işte olduğu ve acı haberi alarak eve geldiğinde gözyaşlarına boğuldu.

Polis, yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Efes Selçuk'ta Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Yapıldı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.