Başkan Selvitopu yeni yılı depremzede ailelerle karşıladı

Başkan Selvitopu yeni yılı depremzede ailelerle karşıladı
  • 1 Ocak 2021 12:01

 

 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeni yılı depremzede ailelerle birlikte karşıladı. Eşi Fügen Selvitopu’yla birlikte, 30 Ekim’de İzmir’de meydana gelen şiddetli depremde evleri zarar gördüğü için Uzundere’deki TOKİ konutlarında kalan aileleri ziyaret eden Başkan Selvitopu, 2021 yılının herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Başkan Selvitopu ve Eşi Fügen Selvitopu önce Karabağlar Arap Hasan Mahallesi sakinlerinden Arslan Ailesi’ni ziyaret etti. Ahmet Arslan, Eşi Sabiha Arslan ve kızları Aygen Arslan’a geçmiş olsun dileklerini ileten Selvitopu çifti, sıkıntılı günlerin bir an önce aşılması umudunu paylaştı. Pandemi önlemlerine uygun olarak yapılan ziyarette Başkan Selvitopu, deprem anından itibaren gerek Karabağlar gerekse Bayraklı’daki vatandaşların yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, “2020 zor bir yıldı. Umarım 2021 yılında her şey daha güzel olur. Bizler elimizden geldiğince sizlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ahmet Arslan da desteklerinden ötürü Başkan Selvitopu’na teşekkür etti.

Selvitopu çiftinin ikinci durağı, Bahadır Keskin, eşi Şükriye ve 5 yaşındaki çocukları Kutlay’ın barındığı konut oldu. Bayraklı’daki evleri hasar gördüğü için Uzundere’deki konuta taşınan Keskin ailesine de geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Selvitopu ve Eşi Fügen Selvitopu, küçük Kutlay’a çeşitli yeni yıl armağanları verdi.

Bahadır  Keskin, armağanlar arasında yer alan Türk bayrağını eşi Şükriye, oğlu Kutlay, Başkan Selvitopu ve Fügen Selvitopu’yla birlikte açarak, “Çok teşekkür ederiz. Evimizde Türk bayrağı yoktu. Bu bayrağı önümüzdeki 23 Nisan’dan itibaren asmaya başlayacağız” diye konuştu.

Başkan Selvitopu yeni yılı depremzede ailelerle karşıladı

Yeni yıl! Yeni umutlar!

 

Başkan Selvitopu, sosyal medyadan hesaplarından da şu mesajı paylaştı:

“2020 yılı hepimiz için zor geçti… Salgınla, depremlerle sarsıldık; canlarımızı yitirdik! Sevdiklerimizden ayrı kaldık, gönlümüzce yaşama karışamadık!

Ama şimdi yeni yıl, yeni umutlarla geliyor…

2021’nin yakınlarımıza, dostlarımıza doyasıya sarılabileceğimiz; çocuklarımızın parklarda özgürce oynayabileceği, bilge çınarlarımızın ellerini yeniden öpebileceğimiz; sağlığın, sevginin, saygının, mutluluğun tüm dünyayı kuşattığı bir yıl olmasını diliyorum.

Tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.