Esra Erol’a tepkiler büyüdü! RTÜK harekete geçti

Esra Erol’a tepkiler büyüdü! RTÜK harekete geçti
  • 28 Eylül 2020 11:43

 

Radyo Televizyon Üst Kurulu isim vermeden Esra Erol’un programında yaşanan ‘yasak aşk’ skandalıyla ilgili olarak, ‘Gerekli inceleme de Başkanlığımızın talimatıyla uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır’ açıklamasını yaptı.

ATV ekranlarındaki Esra Erol’un programında bir kadın, çocuğunun komşusundan olduğunu öğrenince sevinç gösterisinde bulunmuştu.

Canlı yayın sırasında DNA testi sonuçlarını açıklayan Esra Erol, kadının eşine çocuğun biyolojik babası olmadığını söylemesi üzerine, “Nasıl yani, kim babası” tepkisini almıştı.

Kadın ise “Ben biliyordum zaten. Şükür elhamdülillah diyorum” ifadeleriyle sevindiğini söylemişti.

Öte yandan, Esra Karakuş ve eşinin, çocuklarının doğumunun 40. günü için düzenledikleri kutlamada, DNA testi yapılan bebeğin komşu Cengiz’in kucağında bulunduğu bir fotoğrafı ortaya çıktı.Esra Erol'a tepkiler büyüdü! RTÜK harekete geçti

RTÜK’ün açıklaması ise şu şekilde:
Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ise isim vermeden Esra Erol’un programıyla ilgili olarak, “Gerekli inceleme de Başkanlığımızın talimatıyla uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır” açıklamasında bulundu.

“Son günlerde bir TV programcısının yayını nedeniyle Üst Kurulumuz töhmet altında bırakılmakta ve ‘RTÜK nerede?’ benzeri sorular, gerek basın aracılığıyla gerekse sosyal medya üzerinden dile getirilmektedir. Milli ve manevi değerlerin korunmasına azami özen gösteren RTÜK, bazı çevrelerin oluşturmaya çalıştığı algıyla hak etmediği bir kampanyaya maruz kalmaktadır. 7/24 devam eden yayınları takip eden ve gereğini yapan RTÜK, görevinin başındadır. Bahse konu programla ilgili gerekli inceleme de Başkanlığımızın talimatıyla uzmanlarımız tarafından yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Esra Erol'a tepkiler büyüdü! RTÜK harekete geçti

Bu haber ilgini çekebilir ->  FOÇA BELEDİYE BAŞKANI SANİYE BORA FIÇI, MUHTARLARLA BULUŞTU
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.