Buca’dan 9 Eylül’e muhteşem karşılama

 Buca’dan 9 Eylül’e muhteşem karşılama
  • 8 Eylül 2020 10:27

 

İzmir’in kurtuluşunun 98’inci yıl dönümü Buca’da gün boyu sürecek görkemli etkinliklerle kutlanacak. Sabah saatlerinde 9 Eylül kortejiyle başlayacak kutlamalar, Türk pop müziğinin ünlü ismi Yaşar’ın vereceği konserle devam edecek.  Saat 21.00’de başlayacak konser sosyal medyadan canlı olarak yayınlanacak.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk Ordusu’nun İzmir’i düşman işgalinden kurtarmasının 98’inci yıl dönümü kutlamaları için Buca’da hazırlıklar tamamlandı.

İzmir’in doğum günü olarak kabul edilen 9 Eylül Buca’da gün boyu sürecek etkinliklerle kutlanacak. Buca sokaklarında sabah saatlerinden itibaren 9 Eylül korteji oluşturulacak. Bando eşliğinde marşlarla Buca sokaklarını gezecek olan korteje Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç da katılarak hemşehrilerinin coşkusuna ortak olacak. Korteje, Vosvos İzmir Fun Club üyeleri de renkli araçlarıyla eşlik edecek.

YAŞAR EN GÜZEL ŞARKILARIYLA EVLERE KONUK OLACAK
Buca sokaklarında renkli görüntülerin yaşanacağı etkinlikler, akşam saatlerinde müzik şöleniyle devam edecek. Türk pop müziğinin ünlü ismi Yaşar, eşsiz şarkılarını Buca’dan İzmir’in kurtuluşu için seslendirecek. Bu yıl koronavirüs (Covid-19) tedbirleri nedeniyle seyircisiz gerçekleştirilecek konser, saat 21.00’de Buca Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

 Buca’dan 9 Eylül’e muhteşem karşılama

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki Işıkkent’te vatandaşla buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.