“8 Yıl ilçe başkanlığı yapmışsın, 8 satır yazı okumaktan acizsin…”

“8 Yıl ilçe başkanlığı yapmışsın, 8 satır yazı okumaktan acizsin…”
  • 20 Ağustos 2016 10:22

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/ MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı’yla, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir’in düellosu devam ediyor. AK Parti Ödemiş İlçe başkanı Halil Demir’in verdiği hiç bir vaadi yerine getirmemekle suçlayan MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı sosyal paylaşım sitesinden Başkan Demir’e seslenerek bugüne kadar Ödemişe verdiği vaatleri sıralayarak, yeniden çalışmaya çağırdı. Başkan Kırlı’nın paylaşımı şöyle;

“Akp ilçe başkanı sayın Halil Demir ben sana ne soruyorum, sen ne cevap veriyorsun. Ben diyorum ki değerli Ödemiş’lilere verdiğiniz sözler ne oldu? Açık öğretim sınavları Ödemiş’te yapılacak diyen sözünü aldık diyen sendin, gazetelerde boy boy haberler yayınlayan sendin. Sana onu soruyorum ne oldu açık öğretim sınavları Ödemiş te yapılacak demiştin. Üniversite öğrencisi gençlere ümit veren sen değilmiydin. sen konuyu çarpıtacağına başka şeylerden bahsedeceğine benim sorduğum soruya cevap ver. Sana hayvan pazarını soruyoruz baraj diyorsun, sana süt fiyatları diyoruz duble yol diyorsun, sana hayvanlardaki çiçek hastalığı için ne yaptın ne girişimde bulundun diyoruz sen tünel diyorsun. Biz sana belediyenin arkasına sığınıyorsun yaptığın bir iş icraat yok diyoruz sen işine geldiği gibi anlatıyorsun, benim haberi kesip işine gelen kısmını yayınlatıyorsun işine gelmeyen kısmını yok sayıyorsun. Bence sen bu işin hakkından gelemedin, o yüzden sorduğum sorulara cevap vermek yerine konuyu apayrı bir noktaya çekme gayretindesin. Sen bence yarından tezi yok çalışmalara yeniden başla verdiğin sözü tut. Yapamayacaksan da bir daha yapamayacağın işlerin sözünü verme. Ben bu ilçe de 8 senedir ilçe başkanlığı yapan biriyim,sen giderken biz geliyorduk, kılavuzumuz misyonumuzdur. bu insanlara yapamayacağım hiç bir şeyin sözünü vermedim. Belediye ve iktidarın gücü elinde ve sen söz veriyorsun yerine getiremiyorsun sonrada yoldan barajdan bahsediyorsun. Sana önerim Hizmet et az laf çok iş üret. Yaptığım açıklamaya cevap vermeyeceğim demişsin, ne cavap vereceksin ki verecek cevabın yok. ben takdiri kıymetli Ödemiş halkına bırakıyorum.Ödemiş halkı en iyi değerlendirmeyi yapacak bilgi ve birikime sahiptir” Saygılarımla Metin Kırlı MHP İLÇE BAŞKANI

Bu haber ilgini çekebilir ->  Urla Belediye meclisinden 2023 faaliyet raporuna şerhli onay

"8 Yıl ilçe başkanlığı yapmışsın, 8 satır yazı okumaktan acizsin..."

“8 YIL İLÇE BAŞKANLIĞI YAPMIŞSIN 8 SATIR YAZIYI OKUMAKTAN ACİZSİN…”

MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı’nın paylaşımına cevap vermekte gecikmeyen, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir Ödemiş’e yaptığı çalışmalardan biri olan Açık Öğretim Sınavlarının artık Ödemiş’te de gerçekleşeceğini gösteren bir görselle cevap verdi. Başkan Demir görseli paylaşırken Ödemişin yazılı olduğu yeri sarı çizgiyle belirterek “Ödemiş’i sarı işaretledim görebilesin diye. Sekiz yıl ilçe başkanlığı yapmışsın ama sekiz satır yazıyı okumaktan acizsin” cümlelerini yazdı.

MHP ilçe başkanı Metin Kırlı dersini çalışmıyorsun diyorum sen hala ısrar ediyorsun. Kılavuzun karga diyorum hala edebiyat yapıyorsun. Bu konuları doğrudan bizden bilgi al diyorum. Açık öğretim sınavları Ödemiş’te yapılacak diyorsak yapılacak. Biz Ödemiş ve komşu ilçelerdeki evlatlarımız AÖF sınavlarına ilçemizde girecek dediysek doğrudur. Biz yapacağımızı söyleriz, söylediğimizi yaparız. Çünkü biz AK PARTİ yiz. Sekiz yılda doğalgazı reddetmekten başka ne yaptınız. Bir çivi mi çaktınız şu güzel ilçemize. aşağıda AÖF sınav yerleri listesini bilgine gönderiyorum. Ödemiş’i sarı işaretledim görebilesin diye. Sekiz yıl ilçe başkanlığı yapmışsın ama sekiz satır yazıyı okumaktan acizsin.

"8 Yıl ilçe başkanlığı yapmışsın, 8 satır yazı okumaktan acizsin..."

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.