8 Mart’a Özel Kadın Emeği Pazarı

8 Mart’a Özel Kadın Emeği Pazarı
  • 9 Mart 2021 12:41

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel olarak Bornova Belediyesi ile Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’nin işbirliğinde gerçekleştirilen Kadın Emeği Pazarı, Bornova Büyükpark’ta açıldı. Stantları ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Bornova Belediyesi Hobi ve Beceri edindirme Kursu kursiyerlerinin de stant açtığı ve 2 gün sürecek pazarda takıdan kıyafete, ev aksesuarlarından oyuncaklara birbirinden güzel ürünler sergilendi. Ziyaretçiler için Halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisi gerçekleştirildi. Afyon Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız  ile stantları dolaşan Başkan Mustafa İduğ, alışveriş yaparak emekçi kadınları üretimleri için tebrik etti.

8 Mart’a Özel Kadın Emeği Pazarı

Kadınlarımızın yanındayız

Kadınlara yönelik projelerle Bornovalı kadınların yanlarında olduğunu ifade eden Başkan İduğ, “Kadınların, her yerde ve hayatın her alanında daha etkin bir şekilde yer alması gerekiyor. Bizde onlar için çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi Başkanı Hürriyet Yıldız ise Başkan İduğ’un her zaman yanlarında olduğunu belirterek, kendilerine sağladığı imkanlar için teşekkür etti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK’TA ÇALIŞMALAR BÜYÜKŞEHİR İŞ BİRLİĞİ İLE HIZ KAZANDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.